Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem el kinyalni a 15 éves barátnőmet?

egyetértek 16:22-vel
hogy miért??? nem tudom, feltűnt-e, de a 15 és 23 között még van egy pár szám, ami nem lenne baj, csakhogy a 15 még elég kicsi !!!
egyébként szerintem ez nem szöveges téma, keress videót (google)

Szerintem sehogy!
Mi jó neked egy 15 éves lányban???Szinte még kislány!
Keress inkább korban hozzád illőt de legalább egy 18 éves csajt!!!!

Az a 8 év nem sok kicsit?
Nekem is volt 15 éves barátnőm, de én akkor 20 voltam.
Ilyen idősen nem nyaltál még ki csajt? Ezek után gondolom szűz vagy... Jó egy 15 éves csaj ilyen korral könnyű préda, mert buknak az "érett" pasikra de ez kicsit túlzás nem gondolod?

úristen hagyátok már:@
a szerelembe nincs kor....
ha szeretik egymást abba mi gond van?
talán fáj nektek vagy mi?
(kérdező)ne hallgas rájuk.
a barátnödet finoman lassan óvatosan nyald ki.elöször beszélgessetek és kérdezd meg hogy teccene neki,és utána vágjatok bele.és közbe is kérdezgesd hogy jo a neki.

ez a jóféle ízes magyar IRIGYSÉG, bah más országban de hiányozna...
Nem vagy pedofil és nem csinálsz semmi törvényelleneset, Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár tehát efölött a sex teljesen legális ha közös megegyezésen alapul.
Igen igen, egy 78 éves papa elméletileg lefeküdhet egy 14 és fél éves kislánnyal, ha mindketten akarják.
Sőt, szörnyűlködjetek még jobban:
A 78 éves papa egy 14 és fél éves kisfiúval is lefeküdhet, mivel a legutóbbi törvény módósítás a homoszexuális kapcsolatoknál is 14 évre csökkentette a beleegyezési korhatárt.
uff
az otthonról hozott prekoncepciók helyett inkább körül kéne nézni a nagyvilágban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!