Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem megy a lovagló póz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a lovagló póz? 19/L

Figyelt kérdés

Párommal mikor lovagló pózra kerülne a sor első két lökés megy de tovább nem...nem kapom el a ritmust, nagyon fáradok és egyszerűen nem tudok mozogni :(

Értelmes válaszokat kérek nem leoltásokat.

Segítsetek legyszives és tippet is adjatok, hogy hogyan csináljam. előre is nagyon köszönöm.

2009. júl. 12. 15:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg nem az ágyon hanem pl 1 széken talán úgy könyebb neked.
2009. júl. 14. 16:46
 12/18 anonim ***** válasza:
én teljesen beleülök és úgy mozgok és magamnak csinálom én nem mozgok úgy fel meg le........pedig van szerszám rendesen:-))
2009. júl. 14. 17:31
 13/18 anonim ***** válasza:
14.31-es vagyok. Egyébként én is inkább úgy szoktam, mint az előző hozzászóló, hogy amennyire csak tudok beleülök és nem "ugrálok" rajta, hanem mozgatom a popsimat előre-hátra, körbe, mikor mi esik jól. Ez nem olyan fárasztó. Ha meg a ki-be figura van, akkor inkább a párom mozog, közben pedig fogja a fenekemet. Imádom!!!!!
2009. júl. 14. 18:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen gondom van, nem bírom sokáig.mONDJUK Az is igaz, hogy nem szeretjük a párommal a lassú tempót,első percekben úgy van, de aztán gyorsban űzzük,és nekem is nagyon fáj a combom, mert nem bírom olyan gyorsan.Nem tudom, mostanában én is tornázok,hátha jobb lesz. .te is próbáld meg ezt.
2009. júl. 14. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia! Egy kis kondizás/aerobik sokat segít ezen na és a gyakorlás! Ügyetlen ember nincs, csak gyakorlatlan.
2009. júl. 14. 20:52
 16/18 A kérdező kommentje:

aranyosak vagytok, koszonom mindekinek a segitseget:)

gyakorlunk es beleadok mindent:)

2009. júl. 14. 21:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Biztos azóta megtanultál már lovagolni, meg lehet hogy azóta másik lovad is van, nekünk ez volt a kedvencünk volt bnőmmel, ő nagyon jól csinálta. Próbáld úgy, hogy miután beleültél teljesen, a kezeid kulcsold a tarkódra, így a csípődet könnyebben tudod előre-hátra mozgatni, meg hullámoztatni, és kezdheted is meglovagolni. Mi így szinte mindig elmentünk mindketten, fogtam a csípőjét és segítettem a mozgást, mikor már gyorsabban lovagolt. Látványilag is nagyon jó, szép teste volt a bnőmek, meg én sem panaszkodhatom, úgyhogy nagyon tuti.
2012. márc. 21. 15:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát pedig a lovagló póz akkor jó, ha a lány dolgozik:) Nem a férfinak kéne besegíteni hanem a lánynak ügyesnek lennie. Egyszerűen nincs gyakorlatod ezért nehéz. Mára már gondolom tudod hogyan kell és nem a párod emelget mint egy súlyzot.
2012. máj. 17. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!