Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem megy a lovagló póz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a lovagló póz? 19/L

Figyelt kérdés

Párommal mikor lovagló pózra kerülne a sor első két lökés megy de tovább nem...nem kapom el a ritmust, nagyon fáradok és egyszerűen nem tudok mozogni :(

Értelmes válaszokat kérek nem leoltásokat.

Segítsetek legyszives és tippet is adjatok, hogy hogyan csináljam. előre is nagyon köszönöm.

2009. júl. 12. 15:07
1 2
 1/18 anonim válasza:
91%
Szerintem a fiúnak is segíteni kellene benne, például a fenekedet alulról megfogni és egy kicsit segítene az emelésen:D Bocs ha értelmetlenül írtam , remélem érted:)
2009. júl. 12. 15:13
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
csak a gyakorlás a módja. a fáradc akkor így gyakorold sokat és akkor hozzákondicionálódc.
2009. júl. 12. 15:14
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Járj el kondizni, hozd formába az izmaidat, ez állóképesség kérdése is. Sok sikert!
2009. júl. 12. 17:01
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Dőlj rá és csak a csípődet próbáld mozgatni.És még csókolni is tudod. :D

DE ez nem biztos, hogy sikerülni fog elsőre.

2009. júl. 12. 20:59
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Eleinte én is hamar elfáradtam, de tény és való hogyha gyakorolsz akkor egy idő után könnyebb. Másrészről, tényleg nem árt hogyha a párod segít egy kicsit, és akkor is könnyebb, hogyha teljesen előre dőlsz, szinte rajta fekszel a párodon, és úgy is elég ritmikusan lehet lovagolni. Nem fog fájni a combod, itt a csípődet mozgatod.
2009. júl. 14. 12:16
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
AZ se jó a ,ha a teljes súlyoddal rá nehezedsz.. próbáld ki hogy a két kezeddel alá nyúlsz finoman és meg emeled a hátát picit..
2009. júl. 14. 12:17
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szeretjük így csinálni, de nekem szinte mindig csak a barátom mozog alattam, nem is nagyon szereti ha én is mozgok hozzá, mert úgy hamarabb elmenne, így viszont ő tudja magának szabályozni a tempót.

Szóval nyugodtan mondd meg a barátodnak, hogy segítsen be már egy kicsit, mégis csak ő d.g téged, nem te őt (bocs a kifejezésért, meg tudom, hogy a nőnek is kell mozogni, na de azért nem csak neki...:))

19/L

2009. júl. 14. 13:02
 8/18 anonim ***** válasza:
32%
tornából hányas voltál?
2009. júl. 14. 13:23
 9/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat sokat segítenek és mindenkit felfele pontozok mert megérdemlitek :)

még ha valakinek van valami tipp-je segíthet, előre is köszönöm :)

2009. júl. 14. 13:57
 10/18 anonim ***** válasza:

Én is azt tanácsolom, hogy a párod segítsen be. Nekem csak ebben a pózban volt eddig hüvelyi orgazmusom, de én is hamar elfáradok, olyankor csak a párom mozog alattam. Rá szoktam feküdni én is egy kis pihenés erejéig, közben mi is csókolózunk, nagyon élvezem, aztán megint jöhetek én a mozgásban. Az sem baj, ha néha elvéted a ritmust :) Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj!!!! Ez olyan dolog szerintem, amit nagyon élvezetes minél többet gyakorolni :)

Sok sikert!

Ant

2009. júl. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!