Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a lovagló póz? 19/L
Párommal mikor lovagló pózra kerülne a sor első két lökés megy de tovább nem...nem kapom el a ritmust, nagyon fáradok és egyszerűen nem tudok mozogni :(
Értelmes válaszokat kérek nem leoltásokat.
Segítsetek legyszives és tippet is adjatok, hogy hogyan csináljam. előre is nagyon köszönöm.

Dőlj rá és csak a csípődet próbáld mozgatni.És még csókolni is tudod. :D
DE ez nem biztos, hogy sikerülni fog elsőre.

Mi is szeretjük így csinálni, de nekem szinte mindig csak a barátom mozog alattam, nem is nagyon szereti ha én is mozgok hozzá, mert úgy hamarabb elmenne, így viszont ő tudja magának szabályozni a tempót.
Szóval nyugodtan mondd meg a barátodnak, hogy segítsen be már egy kicsit, mégis csak ő d.g téged, nem te őt (bocs a kifejezésért, meg tudom, hogy a nőnek is kell mozogni, na de azért nem csak neki...:))
19/L
köszönöm a válaszokat sokat segítenek és mindenkit felfele pontozok mert megérdemlitek :)
még ha valakinek van valami tipp-je segíthet, előre is köszönöm :)

Én is azt tanácsolom, hogy a párod segítsen be. Nekem csak ebben a pózban volt eddig hüvelyi orgazmusom, de én is hamar elfáradok, olyankor csak a párom mozog alattam. Rá szoktam feküdni én is egy kis pihenés erejéig, közben mi is csókolózunk, nagyon élvezem, aztán megint jöhetek én a mozgásban. Az sem baj, ha néha elvéted a ritmust :) Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj!!!! Ez olyan dolog szerintem, amit nagyon élvezetes minél többet gyakorolni :)
Sok sikert!
Ant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!