Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék kevésbé nedves?
Amikor a barátommal szeretkezünk, néha olyan szinten benedvesedek, hogy nem elég hogy a párom combján is folyik szinte végig, de engem meg annyira eltompít ott lennt, hogy sokszor már szinte nem is érzem hogy bennem van a párom. Tehát annyira érzéketlenné tesz odalennt a sok nedv, hogy mintha nem is szexelnénk, mintha fal lenne emelve a hüvelyem és az ő pénisze közé. Most az mégis milyen lenne hogy minden szex közben leállunk hogy én esetleg kitöröljem magam? Amihez, hozzáteszem, szerintem egy 100as zsepi sem lenne elég. Szex után is mikor megyek a wcbe pisilni, egy fél guriga papír csak arra megy el hogy magamat törölgetem. Lehet ezellen tenni valamit, vagy szokjam meg?
Hogy tisztázzuk: nem g-pont orgazmus miatt vagyok ennyire nedves, hanem a hüvelyem termel ennyi "létyót".

Nekem ugyanez van. Folyunk szanaszéjjel, cuppog mint az állat... aztán a sok lötty hatására olyan könnyen csúszik a barátom szerszáma, meg annyira kitágulok, hogy semmit, de semmit nem érzek.
Viszont ha pont a menstruációt követő napokban csináljuk, akkor nem olyan vészes, valamivel kevésbé vagyok nedves, de azért akkor is folyok elég rendesen, csak egy picit kevesebb...
Engem is érdekelne valami jó ötlet...

Viccelsz? Ez iszonyat jó!
Én nem tennék semmit, de ha a párod lennék felváltva d*gnék és nyalnám ki a nedveid. Nagyon erotikus ha egy lány nagyon nedves és mindenre megvan a gyógyír!
Szerintem ne tegyél semmit, csak beszéld meg a pasiddal és ha nem segít neked, akkor keress valaki olyant, aki értékeli ezt a tulajdonságodat, mert ez nagyon ritka és nagyon jó!

Épp most léptem ki, hogy nincs semmi ötletem a számodra aztán eszembe jutott hogy voltunk utoljára együtt a barátommal...:P
Milenne, ha elvonulnátok a fürdőbe és zuhanyoznátok egyet?...:P monjuk nálam az volt az első ilyen zuhanyzós szex, de sztem tök erotikus volt, hogy mindkettönkön folyt a víz meg ilyenek, ráadásul akk az lemosná részben a lábadról is, és nemkéne utána a wcben törölgetned magad...remélem ezzel jó ötletet tudtam adni...
Egyébként meg gondolj arra, hogy még mindig jobb mint ha az ellenkezője lenne és tök száraz lenne, mert az eléggé fájna...és jó sok sikosítót kéne vennetek...:P

A második válaszadó vagyok. Azt írod a párod úgy csinálja, ahogy én írtam, akkor mi a probléma? Mindenki megkapja a magáét, ő megőrül érted, nagyon tetszik neki, hogy ilyen vagy, te pedig nagyokat élvezel mikor csak a te örömöddel foglalkozik.
Ez így teljesen jól hangzik, én nem akarnék változtatni semmit sem...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!