Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális szexkor miért van az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexkor miért van az, hogy 10ből 1alkalommal kaksis lesz a mogyoró? :D Komoly válaszokat kérek, nem hülyéskedéseket akarok olvasni.

Figyelt kérdés
És azt sem akarom olvasni, hogy ne csináld meg hasonlók, mer imádom a párommal, de néha olyan lesz a mogyoró. Mitől?
2009. júl. 11. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Mert a kakinak ott a helye ott jön ki! ha meg arra "jársz" ne csodálkozz ha találkozol vele de ha ennyire zavar vannak direkt erre kifejlesztve beöntések elötte ha jol tudom.
2009. júl. 11. 21:57
 2/12 A kérdező kommentje:
ne nézzetek hülyének tudom, hogy ott van a kaksi,nem vagyok SE gg FEJ!!!!Komolyan kérdeztem amit kérdezek, nem kell a cinikus duma
2009. júl. 11. 22:00
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Az anális szexet akkor jó kipróbálni, ha megfelelő a bélműködésed, különben a partnered ürülékkel találkozhat. Parancsra nem könnyű üríteni, és nem is egészséges, ha erőlködsz. A rostban dús étrend sokat segíthet a dolgokon, és még egészségesebb is leszel tőle.
2009. júl. 11. 22:03
 4/12 A kérdező kommentje:
akkor próbáljon előtte üríteni.értem köszönöm, ez egy értelmes válasz volt.
2009. júl. 11. 22:04
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Ne ebéd után csináljátok. Meg egyáltalán, ne kajálás után! Hanem akkor, amikor már természetes úton kijött a béltartalom. Vagy adjatok előtte beöntést, ez nem hülyeség.
2009. júl. 11. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Előző vok: De ugye használtok óvszert??? Mondd, hogy igen...! Mert így nagyon nagy a fertőzésveszély, akkor is, ha nem lesz kakis a vége, mivel a végbélben rengeteg a baktérium, akkor is ha megmossa, mert nyilván 10-15cm mélyen nem tudja megmosni.
2009. júl. 11. 22:14
 7/12 A kérdező kommentje:
persze, használunk gumit..egyértelmű:)
2009. júl. 11. 22:37
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Az is normális válasz volt, aki azt írta, hogy a végbélből jön ki a kaki :D Persze, hogy olyan lesz tőle a szerszámod, ha oda dugdosod. Amúgy én nem nézlek le érte, hogy szeretitek ezt csinálni, ha jól esik, miért ne csinálhatnátok? Csak tényleg jobb óvszerrel, fertőzésveszélyes lehet anélkül.
2009. júl. 11. 22:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Mert ott jön ki kulabá a barátnőd popsijából!
2010. ápr. 12. 18:53
 10/12 anonim ***** válasza:

3.:

Normális bélműködéskor is ürülékadagolást vált ki, ha egy dolog kitölti az üreget, mert normális esetben az az üreg üres és a szervezet azt hiszi, hogy ki kell üríteni, és ilyenkor nem csak azt üríti ami az üregben van, hanem azt is ami sorban áll.

Tehát ha neki 10ből 1x olyan, akkor valószínűleg jó a bélműködés.

2013. okt. 8. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!