Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék lefeküdni az 1ik volt barátommal, de neki már új barátnője van. Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már 3.éve annak hogy minden nyáron összejövünk.Most is így lenne ez,csak az a baj hogy barátnője van.Azt mondja már nem működik a kapcsolatuk és nem kívánja őt.Engem akar.Mégsem hagyja ott azt a másikat.Én nagyon szeretem.És tényleg le is feküdnék vele,csak a lelkiismeretem nem engedi.Szerintem ő csak "arra" akar engem.mit tegyek?2009. júl. 11. 20:13
1/3 anonim 

válasza:

Igen jól látod a helyzetet ő csak a sexet akarja veled.
2/3 anonim 

válasza:

Legyen benned büszkeség!Nem csak egy nyári ruha vagy,amit évente berakunk a szekrénybe,de ha épp szükség van rá,akkor elővesszük.Ez a srác nem vesz téged komolyan.A lányok jönnek majd mellette,de tudja,hogy ha épp nincs senki vagy nem jó vele,akkor téged bármikor "elővehet".Megalázó és nem ezt érdemled!
3/3 anonim 

válasza:

nem tenném a helyedben. tartsatok prűdnek, de akkor se tenném ezt. főleg magam miatt. én olyannak adom oda magam, akit szeretek, és viszontszeret. de ez a pasi nem szeret téged, csak kiván. az 2 ég és föld, ebben az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!