Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar még lefeküdni velem? L/16 (részletek vannak)
Mielőtt leírnám,hogy mi is a helyzet,megkérnélek titeket,hogy ne írjatok olyanmit,hogy ez nem normális dolog,meg hogy biztos a fiúkat szereti... :) Ez kizárt,mindjárt leírom,hogy miért! :-)
Barátom 17 éves,én 16. Lassan egy évesek vagyunk. Mind a ketten szüzek vagyunk. Ő az első barátom,és neki is én vagyok az első barátnője. Nagyon szeretjük egymást,és minden nagyon jó (majdnem minden)! Mivel elég keveset lehetünk kettesben,mert messze is lakunk viszonylag egymástól és a szülők is megnehezítik a dolgot (főleg az ő anyja),ezért még eléggé a testi dolgok elején tartunk. A max,ami történt köztünk,az az volt,hogy csókolóztunk,rajtam feküdt,vagy én rajta,és egymás felső testét csókoltuk (rajtam volt a melltartó).
A szexel még én is várni szeretnék,hogy még szebb legyen,de ő is. Tényleg imádjuk egymást,és azt akarjuk,hogy sokáig tartson a kapcsolatunk,és ezért szépen lassan haladunk a dolgokkal,mert így nekünk jobb... :)
Az van,hogy én már szeretnék egy kicsit többet,és ő is akarná,de várni akar. És úgy gondolom,hogy ez már nem lenne korai,de nem akarom én kezdeményezni. Azt szeretném,ha ő lenne a kezdeményező,de nem kezdeményez,csak vár és vár... Miért lehet ez?
Nem akarom szóba sem mondani neki,hogy szeretnék többet,mert az olyan hülyén veszi ki magát,ha egy lány "kéri" a továbblépést vagy esetleg az első szexet. Azt szeretném,hogy ő kezdeményezze az elsőt!
Mit tehetnék?
Segítsetek légyszi! :-)

köszönöm. :)
úgy döntöttem megbeszélem vele. most megyünk családostul nyaralni 2 hétre a tengerpartra. Ott biztos les alkalmam.
Sokat segítettetek,nagyon köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!