Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar még lefeküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar még lefeküdni velem? L/16 (részletek vannak)

Figyelt kérdés

Mielőtt leírnám,hogy mi is a helyzet,megkérnélek titeket,hogy ne írjatok olyanmit,hogy ez nem normális dolog,meg hogy biztos a fiúkat szereti... :) Ez kizárt,mindjárt leírom,hogy miért! :-)

Barátom 17 éves,én 16. Lassan egy évesek vagyunk. Mind a ketten szüzek vagyunk. Ő az első barátom,és neki is én vagyok az első barátnője. Nagyon szeretjük egymást,és minden nagyon jó (majdnem minden)! Mivel elég keveset lehetünk kettesben,mert messze is lakunk viszonylag egymástól és a szülők is megnehezítik a dolgot (főleg az ő anyja),ezért még eléggé a testi dolgok elején tartunk. A max,ami történt köztünk,az az volt,hogy csókolóztunk,rajtam feküdt,vagy én rajta,és egymás felső testét csókoltuk (rajtam volt a melltartó).

A szexel még én is várni szeretnék,hogy még szebb legyen,de ő is. Tényleg imádjuk egymást,és azt akarjuk,hogy sokáig tartson a kapcsolatunk,és ezért szépen lassan haladunk a dolgokkal,mert így nekünk jobb... :)

Az van,hogy én már szeretnék egy kicsit többet,és ő is akarná,de várni akar. És úgy gondolom,hogy ez már nem lenne korai,de nem akarom én kezdeményezni. Azt szeretném,ha ő lenne a kezdeményező,de nem kezdeményez,csak vár és vár... Miért lehet ez?

Nem akarom szóba sem mondani neki,hogy szeretnék többet,mert az olyan hülyén veszi ki magát,ha egy lány "kéri" a továbblépést vagy esetleg az első szexet. Azt szeretném,hogy ő kezdeményezze az elsőt!

Mit tehetnék?

Segítsetek légyszi! :-)

2009. júl. 11. 17:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Irtam neked privit! 2. =)
2009. júl. 11. 18:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nem akarsz kezdeményezni, de már tovább akarsz lépni, ugyanakkor várni is szeretnél... a fene se tud rajtad kiigazodni... :D nincs köztes megoldás, valamelyik tényezőről le kell mondanod.
2009. júl. 11. 18:36
 13/18 A kérdező kommentje:
nem akarok kezdeményezni,de már szeretnék tovább lépni. és nem szeretnék többet várni.
2009. júl. 11. 19:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Na most akkor elmondanám neked, hogy erre mi lehet köztesen jó megoldás. Szerintem legalábbis. ^^ Én a helyedben igyekeznék úgy kezdeményezni, hogy ő ezt ne tudja. Vezesd rá ügyesen, utána ha már be van indulva, eszébe se jut azon gondolkodni, h ki is manipulált kit. A pasik így működnek xD Amúgy pedig valószínűleg valami lelki oka van a dolognak inkább. Amit szerintem egy tényleg komoly egy éves kapcsolatban illene tudni megbeszélni. Mint ahogy ezt az egész dolgot is. Nem kritizálni akarom a kapcsolatotokat, csak sok mindent nem tudok, és próbálkozom azért mégis, hátha. Amúgy szerintem még várnod kellene tényleg, mert néhány soron belül is azt írod egyszer, hogy a szexszel még várni szeretnél, utána meg azt, hogy nagyon akarod... Szerintem haladjatok apránként, bár sose lehet tudni alapon készülj fel minden eshetőségre és "megeshetőségre"... Remélem mindent sikerül megoldani minél hamarabb!!!!
2009. júl. 11. 19:51
 15/18 anonim ***** válasza:
nem gondolod h ő is fél? lehet h vmit elront. lehet h neked kell rá várni. adj neki időt.
2009. júl. 11. 20:26
 16/18 A kérdező kommentje:
hogyan vezessem rá úgy,hogy utána ne tudja,hogy "ki manipulált kit" ? :)
2009. júl. 11. 20:43
 17/18 anonim ***** válasza:
19:51-es vagyok. Hááát, ügyesnek és rafkósnak kell lenni, az gaz... (: Ne azzal kezdd, hogy letámadod!!! Csókolóztok, valahogy elnyúltok az ágyban, ha eddig nem ott voltatok, bár sztem érdemesebb ott nekikezdeni ha már,vagy filmnézés valami... :) Csókolj vissza hevesen, de azért ne ess túlzásba, szóval csak szenvedéllyel, de ne hirtelen váltással. Egy idő után már ettől elveszíti a fejét. Aztán ha már benne vagytok, hajtsd nyugodtan oldalra a fejed, szerintem magától tudni fogja, hogy mit kezdjen a nyakaddal. Vagy ezt te is eljátszhatod. Bújj hozzá szorosan, simulj, jól megkomponált mozdulatokkal akár kicsit rá is játszhatsz a dologra. Ha meg feltűnne neki valami, és megkérdezi mi van veled, akkor csak suttogd a fülébe, hogy nagyon beindított! Nem fogja kibírni! ha meg mégis, akkor vagy fából van, vagy komolyan gondok vannak vele, és akkor még utolsó próbálkozásként dobd be a te kezdeményezel módszert is! Remélem valamennyit tudtam segíteni! De még mindig úgy gondolom, hogy legjobb egy ilyen komoly kapcsolatban meg is beszélni a dolgokat!
2009. júl. 17. 16:34
 18/18 A kérdező kommentje:

köszönöm. :)

úgy döntöttem megbeszélem vele. most megyünk családostul nyaralni 2 hétre a tengerpartra. Ott biztos les alkalmam.

Sokat segítettetek,nagyon köszi! :)

2009. júl. 17. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!