Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar még lefeküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar még lefeküdni velem? L/16 (részletek vannak)

Figyelt kérdés

Mielőtt leírnám,hogy mi is a helyzet,megkérnélek titeket,hogy ne írjatok olyanmit,hogy ez nem normális dolog,meg hogy biztos a fiúkat szereti... :) Ez kizárt,mindjárt leírom,hogy miért! :-)

Barátom 17 éves,én 16. Lassan egy évesek vagyunk. Mind a ketten szüzek vagyunk. Ő az első barátom,és neki is én vagyok az első barátnője. Nagyon szeretjük egymást,és minden nagyon jó (majdnem minden)! Mivel elég keveset lehetünk kettesben,mert messze is lakunk viszonylag egymástól és a szülők is megnehezítik a dolgot (főleg az ő anyja),ezért még eléggé a testi dolgok elején tartunk. A max,ami történt köztünk,az az volt,hogy csókolóztunk,rajtam feküdt,vagy én rajta,és egymás felső testét csókoltuk (rajtam volt a melltartó).

A szexel még én is várni szeretnék,hogy még szebb legyen,de ő is. Tényleg imádjuk egymást,és azt akarjuk,hogy sokáig tartson a kapcsolatunk,és ezért szépen lassan haladunk a dolgokkal,mert így nekünk jobb... :)

Az van,hogy én már szeretnék egy kicsit többet,és ő is akarná,de várni akar. És úgy gondolom,hogy ez már nem lenne korai,de nem akarom én kezdeményezni. Azt szeretném,ha ő lenne a kezdeményező,de nem kezdeményez,csak vár és vár... Miért lehet ez?

Nem akarom szóba sem mondani neki,hogy szeretnék többet,mert az olyan hülyén veszi ki magát,ha egy lány "kéri" a továbblépést vagy esetleg az első szexet. Azt szeretném,hogy ő kezdeményezze az elsőt!

Mit tehetnék?

Segítsetek légyszi! :-)

2009. júl. 11. 17:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi van, ha a baratod hiszi azt, hogy varni akarsz? Nem akar lerohanni, mert szeret, es a lanyok mindig szeretik huzni az idot az elsoig. Nem hiszem, hogy egy 17 eves fiu nem lenne boldog, ha megtortenhetne az elso, raadasul a szerelmevel.

Szerintem errol beszelni kell, hogy tudjatok egymas gondolatait a dologrol.

Megoldas meg, hogy mikor legkozelebb egymason fekve csokoloztok, es a felsotesten idozol, csak ugy spontan kalandozz lejjebb...meglatod, hogy reagal! Szerintem hagyni fogja, es lesz egy jo estetek, rossz esetben pedig megmondja, hogy miert nem, te pedig nem leszel tobbe tanacstalan! :)

A biztonsag kedveert legyen nalad is gumi.

2009. júl. 11. 17:48
 2/18 A kérdező kommentje:

Beszéltünk erről,amikor az ágyon csókolóztunk,és ő azt hitte hogy szex jön,és azt mondta,hogy még szerinte várjunk. Mondtam,hogy nem gondoltam,hogy szexelünk. Félreértettük egymást... És akkor beszéltünk erről. Kérdeztem,hogy szerinte min múlik,hogy mikor történik meg. Azt mondta,hogy szerinte nagyon sok együtt töltött időn múlik.

Lehet,hogy csak azért mondja,hogy várni akar,mert én is azt mondom. Tényleg várni akarok,hogy sokáig "tiszta angyalka" maradjak,de másrészt meg nem akarok várni,mert szeretem,és kívánom... nagyon! :-) És tudom,hogy ő is,de mégis várunk.

Segítsetek légyszi,hogy mi a "teendő" ilyenkor?

2009. júl. 11. 17:59
 3/18 A kérdező kommentje:
Légyszi ÍRTAJOK!!!!!! :-)
2009. júl. 11. 18:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel együtt vagytok már egy ideje,egyáltalán nem fogsz hülyén kijönni belöle,ha te kezdeményezel!! Nem kell megbeszélni elöre,csak simogasd ott. Ha akkor is hátrálni fog,akkor valószinüleg lelki problémái,gátlásai vannak. Lehet attól parázik,hogy nem tud majd mit kezdeni veled,nemtudja mit csináljon,vagy esetleg hamar elmegy,beég elötted,stb...szóval kezdeményezz,és majd kiderül! Utána megbeszélhetitek!
2009. júl. 11. 18:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha magadeva akarod tenni, akkor egy gyönyörü estét varazsolj neki, úgy hogy stimulalod az erzékeit, bárhol olvashatsz egy jo kis cikket pl, a vagyfokozó kajakrol az jot tesz.. es nezd at a erogen zonakat is... es probald ki... lehet bejön
2009. júl. 11. 18:08
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem akarom én kezdeményezni életemben az elsőt. Szeretném ha ő kezdeményezné...
2009. júl. 11. 18:12
 7/18 A kérdező kommentje:
Félek,hogy ezzel valamit tönkretennék...
2009. júl. 11. 18:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg várd ki! Erre nemtudok mit mondani! :( 2. voltam
2009. júl. 11. 18:14
 9/18 anonim ***** válasza:
Mit rontanál el ugyan ezzel? Akkor mondd meg neki,hogy te már szeretnéd! És ha azt mondja várjatok még,kérdezd meg ugyan mire...megint 2. voltam 23/l
2009. júl. 11. 18:16
 10/18 A kérdező kommentje:
úgy gondolja,hogy attól jobb lesz ha várunk . én is így gondolom,de nem akarok a vágsőkig várni... .. :S :-)
2009. júl. 11. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!