Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 fölött más? Buta kérdésnek hangzik, de többen írták itt, hogy férfiaknál kb 20 éves korig "tombolnak a hormonok", azután már kicsit több inger kell a merevedéshez (mint pl egy lány hozzádbújása, stb). Ez igaz?
Figyelt kérdés
Ez azt is jelenti, hogy a szexet is kevésbé élvezik már 20 fölött, mint előtte, bár mindig élmény, de nem akkora? Vagy ez így hülyeség, és nem függ össze?2009. júl. 11. 16:26
1/4 anonim válasza:
Nekem az a véleményem hogy ez nem attól fűgg
2/4 anonim 

válasza:

Ha igaz akkor szarban vagyok, mert 22 évesen szűz vagyok :D
Amúgy persze, hogy csökken a szexuális intenzitás, de ez nem a 20-as évek elején következik be, legalábbis nem számottevően.
3/4 anonim 

válasza:

Ez hülyeség! A párom 30 fölött van, de 2 perc alatt úgy áll neki, mint a cövek, ha jó helyen kényeztetem! És a szexet is jobban élvezi! Fiatal korban azért élmény, mert még csak akkor kezdik, új, meg minden, de minél idősebb annál jobb, mert tapasztalt és tudja, hogy kell rendesen kielégíteni egy nőt! Fiatalabb korban nem azzal foglalkoznak, hogy szeretkezzenek egy jót a szerelmükkel, hanem csak dugás szinten érdekli őket a téma, nem fontos, hogy a lány is kielégüljön, mert csak magukra figyelnek!
4/4 anonim 

válasza:

Az ellőttem írónak: ez durva általánosítás..
Ja és 20 felett is tombolnak még a hormonok...ne félj.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!