Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek kicsi a hüvelye hossza?
Figyelt kérdés
Eddig még csak kb. 5* szeretkeztünk, én vettem el a szüzességét, és eddig mindig fájt neki. Tegnap mondta, hogyha már kicsit is beljebb nyomom, mint a farkam fele, akkor már bökdösi a méhét, pedig 21cm a szerszámom csak. Fog még nőni a hüvelye, vagy ekkora marad, és megkeseríti a szexuális életünket? Egyébként én 17 vagyok, ő 14.2009. júl. 11. 13:13
11/17 anonim 

válasza:

Nem kofüggő hogy kimennyire van felkészülve, én is 14 vagyok és barátom nemsokára 20 és nekünk nincs ilyen gondunk.
13/17 anonim 

válasza:

ezt vicc...mi az h bűncselekmény?hagy döntsék már el ők h mikor meg hogy...egyébként még nem 18 a srác és a csaj is elmúlt már 14 szóval NEM bűncselekmény.
14/17 anonim válasza:
Nálam előfordul olyan, hogy "beszorul a levegő" bizonyos pózokban, és az igen kellemetlen tud lenni, valóban olyan érzés, mjintha "bökdösne". Nem ma kezdtem, de már többször tapasztaltam ilyet. Próbálja meg felemelni a medencéjét, csinálni 1-2 csípőkörzést, és próbáljátok újra..persze a síkosító is csodákra képes.
15/17 anonim 

válasza:

A hüvely tágol mivela baba is kijöhet rajta tehát feltehetőleg nőni fog de ahhoz neked kell olyan izgalmi állapotba hoznod. Sztem még 14 évesen egy kislány nincs felkészülve erre. De jótanácskép annyit mondank hogy próbáld meg hogy az előjáték alatt amennyira csak tudod felizgatni... Ahhoz hogy neki ne fájjon nem szabad hogy a hüvelye száraz legyen! Meg talán a sikosító is segíthet de úgy gondolom még fiatal a lány. És lehet hogy neki ezek után elmegy a kedve a sextől és nagyon meghatározó egy ilyen fiatalkorú élmény ami kihatha akár a jövöjére is.
16/17 anonim 

válasza:

az igaz, h a hüvely izmos és tágul, de nem igazán hosszában, hanem széltében
17/17 anonim 

válasza:

de kib*szott hülye vagy te. Hogy szexelhetsz ha még a nőt sem ismered?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!