Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek kicsi a hüvelye hossza?
Figyelt kérdés
Eddig még csak kb. 5* szeretkeztünk, én vettem el a szüzességét, és eddig mindig fájt neki. Tegnap mondta, hogyha már kicsit is beljebb nyomom, mint a farkam fele, akkor már bökdösi a méhét, pedig 21cm a szerszámom csak. Fog még nőni a hüvelye, vagy ekkora marad, és megkeseríti a szexuális életünket? Egyébként én 17 vagyok, ő 14.2009. júl. 11. 13:13
1/17 anonim 

válasza:

21 cm,aha max a körkerülete.
Mivan emberek mostmár az fog jönni ,hogy úristen 10 centi a hüvelyem,fog még nőni??
OMG
2/17 anonim 

válasza:

Anatómiából tanultam, hogy a hüvely egy rugalmas dolog. De gondolj bele, nem kell nőnie, a rugalmassága miatt képes alkalmazkodni dolgokhoz..., egy egész kisbabva is kifér majd rajta egyszer, nem mert megnő, hanem mert izmos falú és rugalmas. Amúgy én nem tudom nem értek hozzá és gondolom a hozzáértőbbek elmagyarázzák neked, hogy mit csinálj vele, hogy ne fájjon neki, és el tudjon lazulni.
4/17 anonim 

válasza:

A méhét naagyonnem, mivela a méhszáj megakadályozza. Szerintem csak nem lazult el, ennyi az egész, lehet h. még nem tudja elengedni magát.
5/17 anonim 

válasza:

ez am buncselekmeny....na de mind1
6/17 anonim 

válasza:

Nagyon vicces egy 17 eves gyerektol olyat olvasni, hogy "megkeseriti a szexualis eletunket"? :D
7/17 anonim 

válasza:

Biztos, hogy elég nedves, meg hogy akarja ezt az egészet?
Én amikor először szeretkeztem nagyon fájt. Én is feltettem magamnak ezt a kérdést, hogy ilyen rövid lenne a hüvelyem? Aztán nem is próbálkoztunk többször. Egy év múlva (másik sráccal) újra próbáltam. Vele már semmi gond nem volt. És nem nőttem semmit, mert gondolom, hogy a hüvely hossza a testtel együtt nő, így a hüvelyem sem. Lehet, hogy korai ez még neki, vagy nem akarja annyira.
8/17 anonim 

válasza:

17 évesen 21 centi és 14 évesen elvetted a szüzességét és már 5X is megvolt?? és kicsi a hüvelye? ilyet? még nem hallottaam.. nem elég hihető!
9/17 anonim 

válasza:

bocs, de 14... akkor sztem még ráérnétek...
10/17 anonim válasza:
Lehet hogy 14 évesen még nincs felkészülve a szexuális életre :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!