Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért k**** le ha egyik nap ezzel van másik nap meg azzal ha ez a fordított helyzetbe a férfiaknak dicsőség?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 23:46
11/15 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok, még annyit hogy mielőtt lefeministáznátok,, kijelentem, hogy NEM vagyok feminista, eszemben sincsXD Csak ez olyan logikus dolog, egyszerű kombinatorika, sőt még az se. És marha vicces, hogy ezen vitatkoznak sokan, meg ez az egész a férfiak így meg úgy elmélet. Ha meg nem lenne kit dugniuk (nem lennének az "értéktelen" nők), akkor meg azon sírnának.
12/15 anonim 

válasza:

Igaza van az egyik válaszadónak, minden nő k*rva, csak annyit hozzátennék, hogy valamelyik túl drága, ezért nem derül ki róla.
De hogy válaszoljak én is..Régről maradt bennünk a tudat, hogy ez a férfinak dicsőség. Márpedig régen azért volt dicsőség, mert nehezen lehetett megszerezni a nőt. Mert a NŐ megszerzése dicsőség, NEM a k*rváé. Tehát, hogy dicsőség maradjon, nem kellene könnyen megszerezhetőnek lenni a nőknek, aki pedig az, az k*rvává válik. Tehát részemről teljesen jogos.
13/15 anonim 

válasza:

Egy nőt ha végigkefél a fél város, az fényévekkel eltér attól, hogy egy férfi keféli végig a fél várost. De ha neked dicsőség, hogy mindenki átmegy rajtad, akkor csak tessék, állj ki a sarokra.
14/15 anonim 

válasza:

Kösz b*zdmeg, hogy az értelmes válaszomat lepontozzátok.:/
15/15 anonim 

válasza:

Hé vízfejjani, mindenkit lepontozott valami retardált gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!