Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért k**** le ha egyik nap ezzel van másik nap meg azzal ha ez a fordított helyzetbe a férfiaknak dicsőség?

Mert a nő NEM FÉRFI! A férfinak már évezredek óta dicsőség a társai előtt azzal hencegni hogy milyen jól tud nőzni.Hogy férfiasságával mennyire gyorsan tudja meghódítani az amúgy nehezen,kellő udvarlással megszerezhető nőket.A férfit ilyenné formálta az evolúció és a kulturális közeg.
A nő ennek a "férfias" viselkedéstípusnak az ellenkezője.Őt a természet először is anyának teremtette.A nő elsőrangú értékei:a Hűség,megbízhatóság,gondoskodás,ragaszkodás a férfihoz.
Ezek a tényezők határozzák meg egy nő értékét.
Tehát az olyan nő aki mindennap más férfit elégít ki az alapvetően ÉRTÉKTELEN,mint nő és mint ember.
Az emberek tudatalattijában ez ösztönösen benne van.Ezáltal az emberközösség az ilyen nőt megveti.A nőtársai kiközösítik és előbb utóbb gyűlöletet kezdenek érezni iránta.A férfiak nem akarnak komoly kapcsolatot létesíteni vele(mivel értéktelennek tartják),csupán a pillanatnyi szexuális vágyuk kielégítésére használják.

""MINDEN NŐ EGY QRVA!!!!!!"
Ezzel nem értek egyet.Én ismerek rendes lányokat is.Csak az egyre romló közerkölcs miatt egyre értéktelenebbek lesznek a lányok is,vagyis a te szavaiddal élve "elkurvulnak".

Szia!
Ez a társadalmi -vagy ha úgy tetszik szocializáció által visszamaradt- norma még nagyon régre vezethető vissza, amikor még a primitív társadalmakban (erkölcsileg primitívként értem) a nő nem ért többet annál, hogy gyereket szüljön és főzzön a férfira és a lába nyomát is imádja. Mai időnkben erre a legjobb példa talán a közel kelet, amit szerintem nem kell nagyon kifejtenem.
Aztán így valahogy a férfiak közti versengésbe benne maradt ez a dolog, mind a viselkedésben, mind a nyelvezetben. Ez így benne ragadt a társadalomba, rejtve, lappangva. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy azok akik orrba-szájba váltják a nőket így is gondolkoznak róluk mint a régi időkben, mert nem.
Ma egy normális nőtől azért elvárja a társadalom, hogy legyen tartása, hogy ÉRTÉKET képviseljen. Igen, értéket. Mert ettől függetlenül a pasik a szeretett nőt a legnagyobb értéknek tekintik az életükbe (a társadalmilag normálisabb irányvonalat követők) és annál jobban képesek annak tekinteni, minél érintetlenebb, mert így tudat alatt ezáltal is különlegesnek érezhetik magukat, hogy képesek voltak megszerezni és megtartani. Tehát, "erősebbek" a falka többi részénél, domináns szerepben érzik magukat ezáltal a csoportban. Ez sajnos régi ősi hagyaték:)
Ha az fordult meg a fejedben, hogy ez képmutatás, akkor igen, igazad van. Szerintem is. De ezzel nem tudsz mit csinálni.
Én úgy vagyok vele -meg szerencsére elég sok társam-, hogy ha a nőnek kell a testiség, csinálja nyugodtan, joga van hozzá, de ízlésesen és ne olcsó prosti módjára. Tehát ne az legyen, hogy nem azt nézi milyen pasit fogad maga mellé egy kis közös kéjelgésre, hanem azt, hogy farka van. Ne mások -és tömegek- előtt híresztelje és mutassa, hogy ő neki most szex kell, de azonnal és ide nekem bárkit, meg ne az ismerősei között keressen erre partnereket (ami belefér az egy nagyon maximum jó barát, akivel megbíznak egymásba és közel áll hozzá és képesek ennek ellenére együtt lenni ha szükségük van rá).
Üdv,
Herbert

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!