Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti sem szeretitek, ha a pasi a nyelvével kényeztet?
van némi problémám... a barátnőm elég elutasító eme akcióm során... folyamatosan "kicsúszik a kezeim közül..."
kérdeztem, h mi a baja... a válasz nem volt egyértelmű... de vmi olyasmit szűrtem le, h valszeg ilyen női ejakulációt előidéző hatása lenne... azt meg nagyon nem akarja... azt, h vmi negatív élménye volt-e ebből kifolyólag a múltban már nem is kérdeztem...
szóval asszem feladom, mert ebből valszeg csak vitáink lennének!
az eddigi barátnőimmel hasonló probléma soha nem volt... sőt, 1-2 szembekötősdivel még lehetett fokozni is a dolgot... ill a 69 is teljesen klappolt...
a lényeg, h 1-2 "álmatlan" éjszakám már volt emiatt.. és teljesen tehetetlennek érzem magam...
27/F

Hogy öszinte legyk én eddig nem szerettem mert eddig senki nem érte el nálam azt hoyg önfeledten élvezzem...
De most ...
na mindegy szoval osztom a véleményeket friss még a kapcsolatotok és minden bizonyal igencsak gátlásos a leányzo...ami rosz élméyn lehetett, hoyg valoszinüleg elrte nála az akkor párja a noi ejakuláciot és vagy ö nem vette jo nézen és az a barátnödnek rosszul esett vagy nemtudták mi történt és a párod azt hitte esetleg tulságosan elengedte magát és bepisilt...egy tipp iygatok meg egy este pár pohár pezsgöt vagy bort az ellazit felod és probáld meg töle megtudni vagy érdezd meg hoyg csináld hoyg jo legyen neki...:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!