Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ti sem szeretitek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti sem szeretitek, ha a pasi a nyelvével kényeztet?

Figyelt kérdés

van némi problémám... a barátnőm elég elutasító eme akcióm során... folyamatosan "kicsúszik a kezeim közül..."

kérdeztem, h mi a baja... a válasz nem volt egyértelmű... de vmi olyasmit szűrtem le, h valszeg ilyen női ejakulációt előidéző hatása lenne... azt meg nagyon nem akarja... azt, h vmi negatív élménye volt-e ebből kifolyólag a múltban már nem is kérdeztem...

szóval asszem feladom, mert ebből valszeg csak vitáink lennének!

az eddigi barátnőimmel hasonló probléma soha nem volt... sőt, 1-2 szembekötősdivel még lehetett fokozni is a dolgot... ill a 69 is teljesen klappolt...

a lényeg, h 1-2 "álmatlan" éjszakám már volt emiatt.. és teljesen tehetetlennek érzem magam...

27/F

2009. júl. 10. 22:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Viszont kapom az örömöt viszonzom is.
2009. júl. 10. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
ó, pedig az milyen jó. kár h nekem nincs senki aki csinálná:(
2009. júl. 10. 22:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?? lehet hogy még túl gátlásos, pl h nagyon benedvesedne és akkor te mit szólsz az "ízéhez" vagy az illatához. de semmiképpen se erőltesd... ő elégített már ki szájjal? mert ez általában kölcsönös..és hát igen a 69...lehet hogy időre van szüksége.. majd írok ha válaszoltál :)
2009. júl. 10. 22:43
 4/12 A kérdező kommentje:

a kapcsolat 3 hónapos... a fellatio részével semmi gondja... szoval a gátlásosságot sztem itt ki is lőhetjük... az ízét - illatát meg már éreztem, mert azért pár percet szokott engedélyezni... de egy idő után már zárja a combjait...

:S

2009. júl. 10. 22:48
 5/12 anonim ***** válasza:
nem mindenki szereti, ha nyalják..például én sem. nincs kifejezett oka, egyszerűen csak nem jön be.. 24/L
2009. júl. 10. 22:50
 6/12 anonim ***** válasza:
szerintem csak NAGYON gátlásos!... mivel még egy három hónapos kapcsolatban van.. nem biztos hogy ő akarja már ezeket a dolgokat.De szerintem azt kellene tenned,hogy legközelebb amikor már zárná a combjait,te ezt nem hagynád és tennéd tovább a dolgodat,mígnem elviszed a barátnődned.. kíváncsi lennék utána mi lenne a véleménye ;) .. csak azért mondom ezt,mert én ugyanígy voltam a pasimmal,de ő ezt tette.. és én már teljesen nyitott vagyok :)
2009. júl. 10. 23:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem értem mi baja, meg ezt az indokot se, hisz ha már hagyta, és tudja hogy te akarod, akkor nem kell azon izgulnia hogy nem kívánod vagy zavar..
2009. júl. 11. 00:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen ez jó ötlet hogy nem hagyod hogy zárjon, és addig kényeztetnéd hogy ne byrjon zárni.. ;D
2009. júl. 11. 00:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem azok a lányok, akik nem szeretik, ha nyalják, azoknak olyan pasi csinálta, aki nem ért hozzá...
2009. júl. 11. 10:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem ebből az szűrődött le, hogy a barátnődnek, spriccelős orgazmusa van és fél attól, hogy lényegében így a szádhoz közel élvezzen el. :P:) Mert gondolom fél attól, hogy mit fogsz rá mondani, a legtöbb ilyen orgazmussal elélvező nő, tart attól, hogy a partnerük mit szól hozzá.

Kérdezd meg erről van e szó és ha nem zavar, mond el neki.

2009. júl. 11. 16:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!