Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti sem szeretitek, ha a pasi a nyelvével kényeztet?
van némi problémám... a barátnőm elég elutasító eme akcióm során... folyamatosan "kicsúszik a kezeim közül..."
kérdeztem, h mi a baja... a válasz nem volt egyértelmű... de vmi olyasmit szűrtem le, h valszeg ilyen női ejakulációt előidéző hatása lenne... azt meg nagyon nem akarja... azt, h vmi negatív élménye volt-e ebből kifolyólag a múltban már nem is kérdeztem...
szóval asszem feladom, mert ebből valszeg csak vitáink lennének!
az eddigi barátnőimmel hasonló probléma soha nem volt... sőt, 1-2 szembekötősdivel még lehetett fokozni is a dolgot... ill a 69 is teljesen klappolt...
a lényeg, h 1-2 "álmatlan" éjszakám már volt emiatt.. és teljesen tehetetlennek érzem magam...
27/F

a kapcsolat 3 hónapos... a fellatio részével semmi gondja... szoval a gátlásosságot sztem itt ki is lőhetjük... az ízét - illatát meg már éreztem, mert azért pár percet szokott engedélyezni... de egy idő után már zárja a combjait...
:S

Nekem ebből az szűrődött le, hogy a barátnődnek, spriccelős orgazmusa van és fél attól, hogy lényegében így a szádhoz közel élvezzen el. :P:) Mert gondolom fél attól, hogy mit fogsz rá mondani, a legtöbb ilyen orgazmussal elélvező nő, tart attól, hogy a partnerük mit szól hozzá.
Kérdezd meg erről van e szó és ha nem zavar, mond el neki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!