Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A csajotok jól csinálja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajotok jól csinálja az orált? Ügyes? Vagy inkább ügyetlenke?

Figyelt kérdés
És ha ügyetlen, mertek neki szólni? 28/L
2009. júl. 10. 17:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan lány vagyok, de a visszajelzések alapján jól csinálom. Egyszer régebben volt egy barátom, ő volt a második pasim és ő nem pont úgy szerette, mint az első (ami teljesen egyértelmű) és ő néha szólt, hogy ezt ne így, vagy kicsit arrébb stb. Nem haragudtam meg, sőt, kimondottan örültem neki. Magamtól honnan tudhatnám, hogy hogy szereti? Nem vagyok gondolatolvasó. Ha valami máshogy jó neki, az nem azt jelenti, hogy én csinálom rosszul, hanem hogy máshol érzékeny, mint mondjuk az előző pasim. Amelyik lány ezen megsértődik az vagy nagyon tapasztalatlan, vagy rosszul fogja fel a dolgokat.

Én úgy gondolom, hogy ha leszo*om, az elsősorban az ő öröméről szól, és arról, hogy élvezem, ha élvezi. Akkor nyilván az a célravezető, ha úgy csinálom, hogy tényleg bombasztikus legyen neki, ne csak olyan kellemes.

2009. júl. 10. 19:56
 12/17 anonim válasza:
A felesegemnel nem tudok hobbat elkepzelni, a melytorok is siman megy neki, majd megorulok ugy csinalja! Tehát ->ÜGYES
2009. júl. 10. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:
13%
Nem értem,ide miért írnak lányok, holott ez tényleg egy érdekes kérdés.
2009. júl. 10. 20:24
 14/17 anonim ***** válasza:
64%

Hm...hát már bocs, hogy mertünk írni.

Mivel a kérdező is lány, gondoltam idemerészkedhetünk, de én kérek elnézést, ha zavartam a köreidet kedves előttem szóló

2009. júl. 10. 20:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Barátnőm nagyon ügyes, én vagyok neki az első, így én tanítgattam neki, hogy mi hogyan jó. Megy neki a mélytorok is bizonyos testhelyzeteben, egyszóval tökéletes!
2009. júl. 11. 10:32
 16/17 anonim ***** válasza:

S.

Én is lány vagyok...de igazából sohasem volt gondom az orállal:D Amikor először csináltam a srác aztmondta hogy nem hiszi el hogy ez volt az első:D

Mondjuk én sokat olvastam róla...

De egyébként az egyik válaszolónak nagyon igaza van.Igenis kell szólni ha nem jó!

De szerintem velem nincs gond,mert eddig minden visszajelzés durván pozitív volt!

Na pus

2009. júl. 11. 11:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen mert itt volt az alkalom, hogy a férfiak elmondják, hogy kinek mi a gondja, meg elmerik e mondani, a kutyát nem érdekli, hogy neked mi jó benne meg mi jó.Én is lány vagyok, de érdekelt volna a férfiak véleménye is.Kedves rám válaszoló.
2009. júl. 11. 14:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!