Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajotok jól csinálja az orált? Ügyes? Vagy inkább ügyetlenke?
Figyelt kérdés
És ha ügyetlen, mertek neki szólni? 28/L2009. júl. 10. 17:55
2/17 anonim 

válasza:

Hát én ugyan lány vagyok, de szerintem mivel kezdő vagyok így az " ügyetlenke" kategóriába tartozom. Még. :D de nem sokáig. legalábbis remélem.
Az én párom szólt, h hoppá ezt nem így kéne.. kicsit dőltünk a röhögéstől olyat mondott :D
azóta is emlegeti az "ügyes" technikámat :D de nem zavar h viccelődik vele :) majd belejövök
17/L
3/17 anonim válasza:
A párom szerint én nagyon jól Sz*pok! :P:P
5/17 anonim 

válasza:

Rám még nem panaszkodott egyik volt barátom sem és a jelenlegi sem. Szeretem ha örömet okozhatok neki.
6/17 anonim 

válasza:

Profin csinálja, de még egyelőre nincs kibékülve a gondolattal (meg az előváladék ízével).
7/17 anonim 

válasza:

minden szempontból egy Istennő! 26/F
8/17 anonim 

válasza:

Nagyon jól csinálja. De ha nem csinálná ilyen jól sem szúrnám le érte, nagyon szeretem őt.
32 ffi
9/17 anonim 

válasza:

Nekem is megmondta a pasim,ha ügyetlenke voltam.Tanultam belőle,mostmár azt mondja jól csinálom.
Szerintem nincs azon semmi,ha szólsz neki.
10/17 anonim 

válasza:

Én barátnőm hagy maga után kívánni valót, meg is mondom neki, de megsértődik, ha magyarázok neki. De érdekes, csak orális szexnél.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!