Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy nem akartatok a párotokkal lefeküdni, mert féltetek, hogy nem lesztek neki olyan jó, mint az ex-je?
Még csak egy fiúval voltam együtt és nem vagyok még profi. Egy picit félek ez miatt. De ha szeret, akkor ez nem jelenthet problémát, nem?
Lány, 18

Istenem, ennyire süllyedt a világ, hogy egy 18 éves lány azon aggódik, hogy nem profi a szexben...
Ha profit szeretne, akkor az utcán keresné. Ha téged akar, akkor az a minimum, hogy úgy fogadjon el, ahogy vagy. Ha nem, akkor nem szeret igazán, vagy sehogyse.
Nem tudom, mennyi gyakorlatod van a szexben, de biztosíthatlak, elég hamar bele lehet jönni.

gyakorlás kell. ha elsőre nemvagy profi, ettől nemfog elhagyni. később pedig még akár profi is lehetsz :D
az én barátom előttem sokmindenkivel voltmár együtt, de bennem felsem merült h gáz leszek, pedig nekem ő volt csak a 3. de nemvolt semmi gond, több mint 3 éve vagyunk együtt, és sosem volt panasza rám, pedig sokat kérdezgetem h ha vmi nemjó, akkor szóljon, és lehet h tudunk rajta változtatni. de mindig mondja h tökéletes.
szóval neaggódj, semmi baj nemlesz, és teis fogsz még fejlődni.

Nálunk is az volt, hogy a barátom már sok lánnyal volt előttem, nekem meg a harmadik volt, és picit féltem is, hogy csalódik, mert a szexuális életem elég katasztrofális volt. De úgy tűnt jó volt neki velem, és nem csalódott :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!