Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Voltatok már úgy, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy nem akartatok a párotokkal lefeküdni, mert féltetek, hogy nem lesztek neki olyan jó, mint az ex-je?

Figyelt kérdés

Még csak egy fiúval voltam együtt és nem vagyok még profi. Egy picit félek ez miatt. De ha szeret, akkor ez nem jelenthet problémát, nem?

Lány, 18

2009. júl. 10. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Igen voltam már ilyen helyzetben. Ha szeret akkor nem lesz gond.
2009. júl. 10. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
41%

Istenem, ennyire süllyedt a világ, hogy egy 18 éves lány azon aggódik, hogy nem profi a szexben...

Ha profit szeretne, akkor az utcán keresné. Ha téged akar, akkor az a minimum, hogy úgy fogadjon el, ahogy vagy. Ha nem, akkor nem szeret igazán, vagy sehogyse.

Nem tudom, mennyi gyakorlatod van a szexben, de biztosíthatlak, elég hamar bele lehet jönni.

2009. júl. 10. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

gyakorlás kell. ha elsőre nemvagy profi, ettől nemfog elhagyni. később pedig még akár profi is lehetsz :D

az én barátom előttem sokmindenkivel voltmár együtt, de bennem felsem merült h gáz leszek, pedig nekem ő volt csak a 3. de nemvolt semmi gond, több mint 3 éve vagyunk együtt, és sosem volt panasza rám, pedig sokat kérdezgetem h ha vmi nemjó, akkor szóljon, és lehet h tudunk rajta változtatni. de mindig mondja h tökéletes.

szóval neaggódj, semmi baj nemlesz, és teis fogsz még fejlődni.

2009. júl. 10. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is az volt, hogy a barátom már sok lánnyal volt előttem, nekem meg a harmadik volt, és picit féltem is, hogy csalódik, mert a szexuális életem elég katasztrofális volt. De úgy tűnt jó volt neki velem, és nem csalódott :D

18L

2009. júl. 10. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!