Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem fér be bnömnek velem vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fér be bnömnek velem vagy vele van a gond? Bövebben lent

Figyelt kérdés
a probléma az hogy már minden megvolt elöjáték kis ujjazás stb és nem tudom berakni neki söt a sok probálkozástól le is lankadt lehet hogy tul szük? csak 2 ujjam fért be 3 ujjal már nem is tudtam és hát ugye nekem meg sokkal vastagabb vagy én nem vagyok elég kitartó? segitsetek baleknak érzem magam :P
2009. júl. 10. 08:32
1 2
 11/16 anonim válasza:

Szerintem is megjobban fel kell izgatsd.Meg kell talald a "bekapcsolo gombjait"(ful, nyak, szaj szele, mellei, a combjai belso resze).Csinalj ugy mintha majd felfalnad, h erezhesse azt, h kivanatos, puszild sokat(foleg a hasat).Nyujtsatok el nagyon, eld nagyon bele magad, meglatod h repul majd az ido.Amikor meg arra kerul sor, probald ugy h igyekszel benyomni, majd kihuzni,majd benyomni, h fokozatosan hatolhasson be.(Ha engedi piszkald a nyelveddel)

Ha esetleg nem sikerul sokszori probalkozas utan, lehet huen fogjatok erezni magatokat, es eltavolodtok esetleg 1mastol, de ne engedd h ez megtortenjen..sok turelem, bizalom, es kitartas kene az ien helyzetekhez szerintem!Sok sikert! :)

2009. júl. 10. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen eleinte. Valamiért nem tudott behatolni. Hogy miatta vagy miattam, már nem tudom, de végülis úgy vettük észre, hogy ő lankadt le és ezért nem sikerült. Nálunk ez pszichés volt, nagyon meg akart felelni nekem. Türelem és szerelem, bizalom. Ezek segítettek idővel. Azóta a lepedők királya.
2009. júl. 10. 15:12
 13/16 A kérdező kommentje:
sajnos bnöm most elutazott és nem tudjuk kiprobálni de nem fél ora elöjáték volt hanem 1.5-2 és elég nedves is volt elhiheted a puszilgatásról meg simogatásról lemondhatok probáltam már nagyon csikis :D ujjazni is csak akor tudom ugy hogy ne ficánkoljon ha már nagyon be van indulva és akkor is csak a hüvelyt a csiklója akkor is nagyon csikis :D nehéz eset én mondom de ezt már ö is mondta az elején de majd megprobáljuk a hétvégén sztem köszi az ötleteket
2009. júl. 10. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Továbbra is csak a síkosítót tudom ajánlani. Valószínűleg méretbeli eltérések vannak köztetek, ezért nem megy. Ha ennyi időt szánsz az előjátékra, és ő tényleg elég nedves, akkor talán segít a bejutásban a síkosító.:)
2009. júl. 10. 15:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Azt kérdezd meg tőle, hogy fáj-e neki, amikor ujjazod, és még egy ujjat próbálsz neki betenni. ha fáj, akkor ez eldönti a kérdést.

Annak idején, amikor a szüzességemet igyekeztem elveszíteni, én se értettem, miért nem fér belém a párom. Nekem nagyon fájt, neki mintha egy fal lett volna ellőtte, és abba ütközne. Azt gondoltam, hogy biztos túl szűk vagyok, vagy a szűázhártyám erős és rostos, az nem akar átszakadni. Elmentem nőgyógyászhoz, hogy vágja be. Mire közölte velem, hogy nincs mit átvágni. Avizsgálati eszköüze gond nélkül bemegy, kinyitni is ki tudja bennem, a panaszaim meg vaginizmusra utalnak - vagy nem elég kemény a párom, vagy nem volt elég az előjáték

Elég kemény volt, elhiheted nekem, és másfél órás eéőjátékaink voltak nekünk is. Nem hittem neki, még aznap elmentem egy másik orvoshoz, egy magánhoz. A diagnózisa ugyanaz volt: vaginizmus. A hüvely külső része, azaz a hüvelymandszetta görcsösen összeszorul, nem fér be a pénisz, a behatolási kísérlet fáj. Neki is egy ujja ment be, kettő már fájt, hármat már sehogyse tudott bekényszeríteni.

Amikor elfogadtam, hogy ez a bajom és kerestem a módját, hogyan lehetne kikúrálni, két legjobb barátnőmről is kiderült, hogy az ő szexuális életük is így kezdődött. Az egyikük két további másik barátnőjéről is beszámolt, akiknek ez volt a problémájuk.

Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy ezt a lehetőséget se vessétek el azonnal, és ne szégyelljetek nőgyógyászhoz menni a problémával. Lehet, hogy tényleg vaginizmus. Másfél órás előjáték és rendes nedvesedés mellett kettőnél több ujjad ne kellene, hogy férjen, sőt, a péniszed is, ha minden rendben lenne. Maga a hüvely igen rugalmas, tágulékony szerv, kifér rajta egy kisbaba, és belefér akármekkora pénisz. A hüvelybemenet azonban nagyon erősen összeszorulhat, erősebben, mint egy férfiököl.

Hidd el, szorítottam már el a párom ujját a hüvelyemmel annyira, hogy majdhogynem fájt neki. Persze ezt már intimtorna után és vaginizmus nélkül, akaratlagosan tettem. :-)

2009. júl. 10. 16:11
 16/16 A kérdező kommentje:
hüh kösz a hosszu választ kielégitette tudásszomjamat thx xd
2009. júl. 14. 19:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!