Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem fér be bnömnek velem vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fér be bnömnek velem vagy vele van a gond? Bövebben lent

Figyelt kérdés
a probléma az hogy már minden megvolt elöjáték kis ujjazás stb és nem tudom berakni neki söt a sok probálkozástól le is lankadt lehet hogy tul szük? csak 2 ujjam fért be 3 ujjal már nem is tudtam és hát ugye nekem meg sokkal vastagabb vagy én nem vagyok elég kitartó? segitsetek baleknak érzem magam :P
2009. júl. 10. 08:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Veled biztosan nincs baj, ahol egy gyerek kifér ott nincs olyan farok ami nem megy be!

De a barátnőd tényleg akarja? Mert szerintem vele nincs "rendben " valami, vagy esetleg te nem izgatod fel éléggé. Hogyan izgatod fel?

2009. júl. 10. 08:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Használjatok síkosítót:-) Akármelyik patikában, vagy bevásárlóközpontban kapsz. Arra figyelj, hogy vízbázisút vegyél, mert az olajosak szétszedik az óvszert.
2009. júl. 10. 08:51
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
tuti hogy a bnöd nem tud lazitani , szorong.Nem állkészen a szexre!Suttogj szépeket , szolj neki hogy lazíts kedves, segíts neki . És nedves???
2009. júl. 10. 08:52
 4/16 anonim ***** válasza:
Én az ujjazás után szoktam összeszűkülni. Nem tudom miért... Nekem így reagál rá a hüvelyem. Persze nekem utána is be tudja tenni, csak kicsit fájdalmas úgy. Mondjuk én már több éve élek nemi életet... De lehet ha én is kezdő lennék akkor ujjazás uzán nekem sem tudná betenni. Próbáld ki ujjazás nélkül! Lehet nem segít, de egy próbát megér! Sok sikert és sok-sok kitartást!
2009. júl. 10. 09:08
 5/16 A kérdező kommentje:
az 1. komentelönek irom hogy igazából csak csokolgatom nyakát hasát simogatom utána 1 kicsit ujjazom (de addigra mindig benedvesedik és ennyi :S
2009. júl. 10. 09:31
 6/16 A kérdező kommentje:
8:52 am én vok szüz nem ö
2009. júl. 10. 09:31
 7/16 anonim ***** válasza:
SZIA ÉN MÁR JÓ RÉG ÓTA ÉLEK NEMI ÉLETED ÉS HIDDEL,EGY JÓ PÁR DOLGOT MÁR TUDOK,AZ UJJAZÁST ELEINTE CSINÁLD ÉS HA MÁR ELLÉGÉ FEL IZGULT A NUNI AKKOR A SZÁDDAL IS KIELÉGITHETED GA ÚGY GONDOLOD,SOKSZOR JOBBAN BEMEGY,DE HA EZ SE JÖNN BE ÜLJETEK LE A BATNÖDEL ÉS BESZÉLJÉTEK MEG,NEKED ÜZENEM A VASTAG FARKU PASIKÉRT SOK LÁNY ODA VAN
2009. júl. 10. 10:57
 8/16 anonim ***** válasza:

Az 1. válaszoló vagyok!

Addíg oké, hogy csókolgatod a nyakát meg símogatod. Fektesd hanyadt, (esetleg be is kötheted a szemét, mondván, hogy most csak te szeretnéd kényeztetni, úgyhogy csak enygedje el magát nyugodtan, pl. egy kis halk zene is szólhat)

Csókolgasd egy kicsit lentebb is, csak lassan és ne térj be mindjárt a lábaközé, csak amikor már " érezd" hogy ( ezt nagyon nem tudom leírni) " felhúztad" már egy kicsit.Na akkor térj át egy kis nyalásra, először csak lassan, hogy mégtovább " húzd" aztán már majdérzed, hogy hogyan jó neki és itt már újjazhatsz is először csak 1 újjal , majd 2 újjal, hidd el nekem befogférni a három is. ha már elég nedves és elég " laza" na akkor próbáld meg betenni.

Remélem segít valamit. Az eredményt meg írd meg, ha nem megy így sem akkor majd kitalálunk valami mást.

2009. júl. 10. 11:04
 9/16 anonim ***** válasza:

Na még mindíg az 1. vagyok.

Lényeges hogy csak finoman újjazd és nyaljad közben. És miellőtt beteszed csak tedd oda és azzal is izgasd kicsi ettől te is " nedvesebb " leszel.

Na kitartás! Be fog menni!

Ha vmi nem világos kérdezz nyugodtan!

2009. júl. 10. 11:13
 10/16 anonim ***** válasza:

Legyen sokkal hosszabb az előjáték! Minimum fél óra. Az is segythet, ha nem térsz azonnal a lényegre, a hüvelyéhez meg a nemi szervéhez hozzá sem érsz, csak a teste többi részét kényezteted, csókolgatos, simogatod. Aztán jöhet a hüvely, meg főleg a CSIKLÓ! A csikló izgatásával sokkal nagyobb nedvesedést lehet elérni.

Igyezezz rajta lenni, hogy előbb ő élvezzen el. Orgazmus után lazább és tágabb a hüvely.

használj síkosítót! lehet, hogy ő elég nedves, de a te farkad nem az, és megakadhat. Kend be bőségesen síkosítóval. behatoláskor kérd meg a lányt, hogy nyomjon kifelé. Ez segíti, hogy ellazuljon a hüvely, és bármilyen furcsa is, de így könnyebben be tudsz hatolni.

Ha fáj neki a behatolás, akkor vaginizmusa van. Ez kialakulhat akkor is, ha ő már nem szűz, és volt kapcsolata, volt már behatolás. Nőgyógyász igazolni a tudja a diagnózist. Itt tudsz utánajárni a betegségnek és a kezelésének: [link] Ha türelmesek és kitartóak vagytok, vagytok, pár hét alatt elmúlik. (Nekem anno volt, és 3 hétbe telt mindösszesen.)

2009. júl. 10. 11:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!