Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fér be bnömnek velem vagy vele van a gond? Bövebben lent

Veled biztosan nincs baj, ahol egy gyerek kifér ott nincs olyan farok ami nem megy be!
De a barátnőd tényleg akarja? Mert szerintem vele nincs "rendben " valami, vagy esetleg te nem izgatod fel éléggé. Hogyan izgatod fel?

Az 1. válaszoló vagyok!
Addíg oké, hogy csókolgatod a nyakát meg símogatod. Fektesd hanyadt, (esetleg be is kötheted a szemét, mondván, hogy most csak te szeretnéd kényeztetni, úgyhogy csak enygedje el magát nyugodtan, pl. egy kis halk zene is szólhat)
Csókolgasd egy kicsit lentebb is, csak lassan és ne térj be mindjárt a lábaközé, csak amikor már " érezd" hogy ( ezt nagyon nem tudom leírni) " felhúztad" már egy kicsit.Na akkor térj át egy kis nyalásra, először csak lassan, hogy mégtovább " húzd" aztán már majdérzed, hogy hogyan jó neki és itt már újjazhatsz is először csak 1 újjal , majd 2 újjal, hidd el nekem befogférni a három is. ha már elég nedves és elég " laza" na akkor próbáld meg betenni.
Remélem segít valamit. Az eredményt meg írd meg, ha nem megy így sem akkor majd kitalálunk valami mást.

Na még mindíg az 1. vagyok.
Lényeges hogy csak finoman újjazd és nyaljad közben. És miellőtt beteszed csak tedd oda és azzal is izgasd kicsi ettől te is " nedvesebb " leszel.
Na kitartás! Be fog menni!
Ha vmi nem világos kérdezz nyugodtan!

Legyen sokkal hosszabb az előjáték! Minimum fél óra. Az is segythet, ha nem térsz azonnal a lényegre, a hüvelyéhez meg a nemi szervéhez hozzá sem érsz, csak a teste többi részét kényezteted, csókolgatos, simogatod. Aztán jöhet a hüvely, meg főleg a CSIKLÓ! A csikló izgatásával sokkal nagyobb nedvesedést lehet elérni.
Igyezezz rajta lenni, hogy előbb ő élvezzen el. Orgazmus után lazább és tágabb a hüvely.
használj síkosítót! lehet, hogy ő elég nedves, de a te farkad nem az, és megakadhat. Kend be bőségesen síkosítóval. behatoláskor kérd meg a lányt, hogy nyomjon kifelé. Ez segíti, hogy ellazuljon a hüvely, és bármilyen furcsa is, de így könnyebben be tudsz hatolni.
Ha fáj neki a behatolás, akkor vaginizmusa van. Ez kialakulhat akkor is, ha ő már nem szűz, és volt kapcsolata, volt már behatolás. Nőgyógyász igazolni a tudja a diagnózist. Itt tudsz utánajárni a betegségnek és a kezelésének: [link] Ha türelmesek és kitartóak vagytok, vagytok, pár hét alatt elmúlik. (Nekem anno volt, és 3 hétbe telt mindösszesen.)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!