Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiváncsi vagyok. Ti hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
ti melltartó nélkül szoktatok szexelni? teljes pucéran?2009. júl. 9. 20:01
1/11 anonim 

válasza:

naná...
kivéve ha csak egy gyors menet, és az nem fontos, h lekerüljön :)
2/11 anonim 

válasza:

mi napközben is meztelenül vagyunk
3/11 anonim 

válasza:

Volt már hogy melltartóba de általában meztelenül.
4/11 anonim 

válasza:

pucéran... kivéve ha valami nagyon szexi és izgató van rajtam :-D
5/11 anonim 

válasza:

Meztelenül.Max. a bugyi marad egy darabig,mert annak rituáléja van,ahogy leveszi a pasim.
6/11 anonim 

válasza:

Meztelenül, de van mikor melltartóba, ja és esetleg zokni :D
8/11 anonim 

válasza:

Bugyi marad, az izgatja a párom, meg ha van rajtam combfix, na az nagyon tetszik neki. Melltartó csak akkor, ha hírtelen jön.
9/11 anonim 

válasza:

ha ilyen egybe melltartó-combfix-neccharisnya van rajtam,az marad,mert tetszik neki
ha csak hirtelen gyors menet,van hogy még nadrág is marad térdig,meg minden más ruha is
de ha "normál" szex,akkor le minden
22/L
10/11 anonim 

válasza:

Naná, kivéve ha a hely, vagy időszűke úgy kívánja, hogy a ruhahámozás elmaradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!