Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerulhetett a csikloi orgazmus? 16/lany

Én ezt most hallom először és tőled, pedig azt hittem, már nem sok mindennel lehet meglepni engem szex terén.
Igaz, nem olvasom a tinimagazinokat. :-P Az enyém édeskés.

Az a folyadék nem az orgazmus miatt jött ki.. Felizgattad magad, nedvesedtél, teljesen természetes, a folyadék pedig igen, sós ízű volt, de ez a hüvely nedvességét biztosítja szex közben, nem az orgazmust jelzi.
17/F

Előre bocsátom, hogy fiu vagyok, de velem is elő fordult ilyen korábban.
15 éves koromban volt hogy megzavartak és emiatt abba kellett hagynom az önkielégitést. Utána olyan 10 perc és negyed óra mulva meg egyszerüen spontán elélveztem. Egy párszor meg ismételtem készakarva is, ugyanez történt. Érdekes érzés, de később már jobb volt végig csinálni.
Teljesen megértelek, és szerintem neked is ilyen késleltetett orgazmusod lehetett.
Üdv, Tomi
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!