Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sikerulhetett a csikloi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerulhetett a csikloi orgazmus? 16/lany

Figyelt kérdés
A multnap izgattam a csiklom,s egy jo idore ra ugymond elzsibbadt hirtelen a puncim s utanna kijott belole valami le,amit ugyebar megizleltem(ne nezzetek hulyenek,de akartam tudni,hogy sikerult-e mert olyamnkor ha nem tevedek sos izu a folyadek.)szerintetekm sikerult?remelem ertitek amit akarok...:)
2009. júl. 9. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én ezt most hallom először és tőled, pedig azt hittem, már nem sok mindennel lehet meglepni engem szex terén.

Igaz, nem olvasom a tinimagazinokat. :-P Az enyém édeskés.

2009. júl. 9. 17:42
 12/17 anonim válasza:
sztem az volt,legalabbis nekem mikor orgazmusom volt mindog jott ki folyadek,de amugy ha tenyleg az volt azt fogod tudni,mert ez semmihez nem hasonlit:D
2009. júl. 9. 18:23
 13/17 anonim válasza:
nekem is mar sokszor volt es mindig folyassal jart,azt nm tudom h sose de tuti h volt:Pugyhogy ez nem hujeseg:P
2009. júl. 9. 18:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem csináltad végig azért nem vagy biztos benne. És a barátnömet mikor orálisan elégítem ki, akkor nedvesedik és sos ízű... (17f)
2009. júl. 9. 18:36
 15/17 anonim ***** válasza:
2009. júl. 9. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Az a folyadék nem az orgazmus miatt jött ki.. Felizgattad magad, nedvesedtél, teljesen természetes, a folyadék pedig igen, sós ízű volt, de ez a hüvely nedvességét biztosítja szex közben, nem az orgazmust jelzi.

17/F

2009. júl. 9. 20:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Előre bocsátom, hogy fiu vagyok, de velem is elő fordult ilyen korábban.

15 éves koromban volt hogy megzavartak és emiatt abba kellett hagynom az önkielégitést. Utána olyan 10 perc és negyed óra mulva meg egyszerüen spontán elélveztem. Egy párszor meg ismételtem készakarva is, ugyanez történt. Érdekes érzés, de később már jobb volt végig csinálni.

Teljesen megértelek, és szerintem neked is ilyen késleltetett orgazmusod lehetett.

Üdv, Tomi

2009. dec. 12. 16:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!