Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerulhetett a csikloi orgazmus? 16/lany
Figyelt kérdés
A multnap izgattam a csiklom,s egy jo idore ra ugymond elzsibbadt hirtelen a puncim s utanna kijott belole valami le,amit ugyebar megizleltem(ne nezzetek hulyenek,de akartam tudni,hogy sikerult-e mert olyamnkor ha nem tevedek sos izu a folyadek.)szerintetekm sikerult?remelem ertitek amit akarok...:)2009. júl. 9. 16:22
2/17 anonim 

válasza:

szerintem igen :),gyakorold csak tovább,majd megbizonyosodsz
3/17 A kérdező kommentje:
aki nem erti nem muszaly irjon,ja es olyan lukteto volt,alig tudtam kapkodni a levegot stb.amugy az a folyadek,az orgazmushoz tartozik...szerintem
2009. júl. 9. 16:25
4/17 anonim 

válasza:

jól csináltad,ez már az :)ügyes :D
5/17 anonim 

válasza:

nekem a csiklói orgazmusnál sosem volt még folyadékom xDDD
pedig már 5 éves korom óta csinálom :P most 16 vagyok...
de lehet h neked így van ...xD
6/17 anonim 

válasza:

Ez az, gratulálok. :) Csak így tovább! :)
7/17 anonim 

válasza:

csak az ilyen kérdezőkben azt nem értem ha tudják hogy ott folyadék kijöhet, tehát olvastak már utána, hogy nem tudják hogy milyen az orgazmus? vagy azt nem nézik?
8/17 anonim 

válasza:

Szerintem ha orgazmusod van,azt nem kérdezed meg,hogy tényleg az volt e.Azt tudni fogod.
9/17 anonim 

válasza:

Nekem már nagyon sokszor volt orgazmusom (31/L), de egyszer se jött utána folyadék. Pláne nem sós.
Orgazmuskor a hüvely többször egymás után összehúzódik ösztönösen, téged meg olyan jó érzés tölt el, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Hidd el, ha volt már orgazmusod, többé nem kérdezed, hogy volt-e. ha nem vagy benne biztos, akkor meg még nem volt.
Folyadékkal nem feltétlen jár együtt (spriccolós orgazmusom még nem volt, így nem tudom, az sós-e), de erőteljes nedvesedés kíséri. Az viszont nem sós. Legalábbis nekem. :-P
10/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom,nem eggyett hallottam hogy akinek volt orgazmusa,legtobbnek volt az ido alatt olyfele folyasa is ami sos volt.
2009. júl. 9. 17:36
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!