Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak en vagyok ilyen hulye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en vagyok ilyen hulye vagy mas is hagyta volna?

Figyelt kérdés
van egy fiu aki joval idosebb nalam es egy este mikor mentem ki talalkoztam vele es elkerte a szamom,megis adtam nem lattam semmi hatranyat,akkor este haza is vitt,kert egy puszit hat adtam neki,mas semmi kul.Nem sokara volt egy buli s mikor mentem haza hajnalba talakoztam vele es hat akkor is hazavitt,lesmaroolt es hagytam mas semmi kul,ra egy hetre mikor hivott h talizzunk el is mentem es hagytam h megujjazon.nagy baj?en tobbet nem akarok tole...oo...hat nem tudom...
2009. júl. 9. 15:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem a kérdezőnek is tetszik a pasi, ha smárolt vele meg engedte, hogy megujjazza, így van, nem? Ha meg kívánod, akkor miért ne szexelhetnétek? Mert ez így önző dolog, és a pasi jogosan hiheti azt, hogy szexelni is akarsz vele.

lány

2009. júl. 9. 16:36
 12/21 A kérdező kommentje:
van benne valami...annyira felizgatott h nem birtam tovabb`
2009. júl. 9. 17:13
 13/21 anonim válasza:
76%
Hát sztem ez elég nagy hülyeség volt, hogy hagytad neki. mer ezután már téll. ARRA fog menni. meghát egy 29 éves szted mitakar?? tuti nem kapcsolatot. szal...ja tevagy hülye, már bocsi.
2009. júl. 9. 17:26
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

Ha te mást nem akarsz,akkor ezek után most mégis hogyan fogod leállítani???

Tudod te hány lányt vertek már meg ezért?Felhúzod,aztán meg nyavalyogsz,hogy:ááá...én már nem akarom.Erre csúnyán ráfázhatsz,ha kifogsz valami agresszívabb pasast.

Senki se szereti ha szórakoznak vele.

23 l

2009. júl. 9. 17:38
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

röpke 10 év korkülönbség? heh mit akar vajon??!!

1 pedofil

2 csak dugni akar

3 te se.g..lye hogy hagyod magad

2009. júl. 10. 08:56
 16/21 anonim ***** válasza:
45%
Ennek nem lesz jó vége! Menekülj, vess véget az egésznek. Én komolyan félnék a helyedben. Azt hiszi, könnyű préda vagy... Nehogy lefeküdj vele mert nagyon meg fogod bánni!
2009. júl. 13. 00:00
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
nem az a gáz h megtetszik valaki, nem is az h testi kapcsolatod van idősebbel (lehet akárhány éves is), hanem az a gáz h ilyen könnyen odadobod magad...bocs, a srác most inygen k u r v á z i k veled, ez van....
2009. júl. 13. 00:00
 18/21 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem csak Te vagy ilyen hülye... bizos van még pár qrvácska, akik ilyeneket csinálnak.:)
2009. júl. 13. 01:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Kért tőlem egy puszit,adtam neki, semmi kül | Legközelebb lesmárolt és hagytam magam semmi kül .... Bocsi de szerintem te vagy a hülye. Mint az előttem válaszolók írták: Vajon mit akarhat egy 30 éves pasas egy 19 éves lánytól?
2009. júl. 13. 10:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi az a semmi kul.?
2009. júl. 13. 20:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!