Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en vagyok ilyen hulye vagy mas is hagyta volna?
Figyelt kérdés
van egy fiu aki joval idosebb nalam es egy este mikor mentem ki talalkoztam vele es elkerte a szamom,megis adtam nem lattam semmi hatranyat,akkor este haza is vitt,kert egy puszit hat adtam neki,mas semmi kul.Nem sokara volt egy buli s mikor mentem haza hajnalba talakoztam vele es hat akkor is hazavitt,lesmaroolt es hagytam mas semmi kul,ra egy hetre mikor hivott h talizzunk el is mentem es hagytam h megujjazon.nagy baj?en tobbet nem akarok tole...oo...hat nem tudom...2009. júl. 9. 15:10
1/21 anonim 

válasza:

következő alkalommal meg is dug. aztán partiba rak. aztán elgondolkozol hogy lehet nem kellet volna. te vagy ilyen hüyle szerintem.
2/21 anonim 

válasza:

Én biztos nem hagytam volna hogy megujjazzon most meg majd még több kell neki és nem fog rolad leszállni.
3/21 anonim 

válasza:

igaza van az első válaszolónak!!!
vigyázz mert ebből gáz lesz
4/21 anonim 

válasza:

mégis hány éves vagy? és ő hány?
5/21 anonim 

válasza:

legközelebb megdug, semmi kül...
6/21 A kérdező kommentje:
o 29,en 1*
2009. júl. 9. 15:25
7/21 anonim 

válasza:

első válaszol vagyok:
szerinted mit akarhat 30éves fax egy tizen éves fruskátol?.
valószinüleg nem tartos kapcsolatott.
8/21 anonim 

válasza:

szerintem hagyd a fenébe,ebből csak te jöhetsz ki rooszul,de te tudod...annak a pasinak se lehet túl sok esze,ha ekkorákkal foglalkozik
9/21 anonim 

válasza:

megint első válaszol vagyok:
ha a lányom lennél és megtudnám akkor 18éves korodig kinem engednélek az utcára,buliba sehova.
de azért szerintem beszélj anyukáddal, biztos nem fog örülni de ha elmondod neki akkor már bizalmat szavazol neki. apáddal meg beszélj a férfiakról hogy milyenek.
legalább veled életkorban közelebbiekkel szexulálj. a felnőttek durvák. nem nézel tv-t hány lányt erőszakolnak meg, vagy rosszabb adják el a szervüket és kiteszik az árok szélére.
10/21 anonim 

válasza:

Egyetértek az elsővel (meg a többi válaszával is) szted mire kellenél neki?? Ennyire nem lehetsz naív....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!