Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melegként lehet-e olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként lehet-e olyan életet élni, mint egy heteró párnak?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, több mint egy éve párkapcsolatban élek és nagyon boldog vagyok. Akadály lehet-e az életben a sok buktató, melyet szexuális beállítottságom okoz?

F/20

2009. júl. 9. 15:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

tegnap 18:56

Még nem, esetlen próbálkozások voltak, de ezek mind csak aláásták párkapcsolati törekvéseimet...:(

2010. szept. 29. 09:09
 12/15 anonim válasza:

ma 09:09

Értem, hát én egészen idág küzdöttem magam, ellen, meg ha találtam valakit, akkor az rögtön a szexel, jött. Most már úgy vagyok vele jó lenne találni, valakit, de csak is olyat akinek, nem csak a szex körül forog a világ, hanem lehet vele mást is csinálni.

2010. szept. 29. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Valaki akivel lehet filmezni, aki vár rád, aki szeretetet ad, és nem csak a szexre kellesz neki, értem én, sajnos nagyon is.
2010. szept. 30. 10:30
 14/15 anonim válasza:
Igen, tökéletesen leírtad pont erre vágyom. :) Viszont, hogy merre érdemes keresgélni, azt nem tudom.
2010. szept. 30. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Sajnos ebben nem tudok neked semmi tanácsot adni, de ígérem ha megtudok valami jó taktikát közlöm veled.

Nem érhet a földön senkit nagyobb baj annál, minthogy egyedül kelje élni az életét.

2010. szept. 30. 21:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!