Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként lehet-e olyan életet élni, mint egy heteró párnak?
Meleg vagyok, több mint egy éve párkapcsolatban élek és nagyon boldog vagyok. Akadály lehet-e az életben a sok buktató, melyet szexuális beállítottságom okoz?
F/20

ne akarj olyan életet élni. Pont azért vagytok jók mert nem olyanok vagytok :) biztos lesz sok buktató, de hajrá :)))
27/L/hetero

Egy meleg párnak sokkal nehezebb.
A heterokat természetesnek veszik, de veletek meg bunkozni fognak mert ti mások vagytok és ezt nehezen értik meg.
De a lényeg hogy ne figyeljetek senki bunkozására hanem legyetek boldogok :)

csak az utolsó válaszolónak, ismertetőül:
ja és kösz hogy okoztál pár vidám pillanatot, mert kva jót röhögtem ;D

utolsó válaszolónak
lányok szemszögéből:
hetero: a fiúkat szereti
biszexuális: lányokat és fiúkat is
Lezbikus: csak a lányokat.
remélem tudtam segíteni.
Krisz

Kérdésedre első felére válaszolva nem, lehet úgy élni bármire is gondolj.
A sok buktató csak akkor jöhet elő az életben, ami a melegséggel jár ha reklámozod másságodat. Nem kell ezt tudni az embereknek, jobb így nekik is, meg neked is. Sok kellemetlenségtől megkíméled magad, de ha a munkahelyen valakiben megbízol és úgy érzed megérdemli hogy tudja és képes felfogni, feldolgozni agyilag akkor neki mond el.
És ami buktató jelentkezik az életben azokat ne buktató ként fog fel hanem egy olyan dolognak amin túl kell lépni, kezelni kell, tanulni belőlle és erősebbé válni általa.

tegnap 20:37
ugyan erre lennék én is kíváncsi, csak én 24 éves vagyok....:(
hmm lehet fel is teszem ezt a kérdést...
ma 10:26
Hát reméljük akkor kapunk választ, egyébként te is úgy vagy, hogy még sosem volt kapcsolatod sráccal?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!