Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy sikerüljön az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy sikerüljön az orgazmus?

Figyelt kérdés
Valaki mondja mär meg nekem, hogy amikor közeledik az orgazmusa(hüvelyi), akkor mit érez pontosan, iletve mit csinäl, ahhoz hogy kiteljesedjen az érzés??? Most mär nagyon idegesit, hogy mindig amikor a pärommal szeretkezünk, és mär érzem hogy jó, nem sikerül elmennem. Egyszerüen nem tudom hogy mit csinäljak. A csiklóival nincs semmi gond, az mär nagyon megy!! :) Egyébként 20 éves läny vagyok, és 2 éve élek nemi életet, a mostani pärommal 10 hónapja...nem tudom hogy ez szämit e?! Köszi a välaszokat!!
2009. júl. 8. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem még a csikló orgazmus sem sikerült soha....pedig szülés elött azt hittem majd késöbb jobb let...hát nem..sött
2009. júl. 8. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Huhh... Nehéz eset. Nekem kb. 5 hónap kellett hozzá... De akkor sikerült, amikor úgy döntöttem nem foglalkozom vele többet, h nem megyek el. Egyik este aztán arra gondoltam örömet szerzek neki. Nem is foglalkoztam semmivel, csak hogy jó legyen neki. Egyszercsak elindult valami, és sikerült elélveznem! :)
2009. júl. 8. 21:03
 3/7 anonim válasza:
Én másfél éve élek nemi életet,és nekem is még csak a csiklói orgazmust sikerült elérnem.Több cikket olvastam ez ügyben.Egyesek szerint a hüvelyben lévő izmok erősítése segít az orgazmus elérésében.Én nem régóta csinálgatom ezeket a gyakorlatokat,és már érzek némi fejlődést.Próbáld ki ;)
2009. júl. 8. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Neharagudj de azt hogy lehet leirni h mit érez vki orgazmus közben?? Mintha a mennyben járnál...ennyi XD

De például mondd el akkor mit érzel csikló orgazmus kozben...

2009. júl. 8. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem attól függ hogy jó-e a szex, hogy van-e orgazmusod vagy sem....mondjuk még nekem sem volt..xD De én nem is görcsölök emiatt...ha sikerül, legalább meglepetés lesz..xD
2009. júl. 8. 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Hogy lehet leírni mit érzel orgazmus közben?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__29..

első oldal utolsó előtti válasz. Vagy valami hasonló.

2009. júl. 9. 01:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én erre nem tudok válaszolni mert igazából szex közben még nemvolt orgazmusom:( semmilyen max közel jártam hozzá...de annyira engem sem bánt a dolog:D ettől függetlenül élvezem az együttlétet és majd egyszer hátha sikerül:)
2009. júl. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!