Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok zavar titeket?
Figyelt kérdés
Zavar titeket ha a párotok szőrös ott... írjátok oda hogy lány vagy fiú...2009. júl. 8. 19:08
11/15 anonim 

válasza:

csak egy kicsi van ott az szép, ha teljesen nincs ott az is szép, de ha az egész szőrös az undi.
F
12/15 anonim 

válasza:

engem nem zavar az sem ha csupasz és az ha szörös.szeretem és nem foglalkozom vele :)
20/L
13/15 anonim 

válasza:

Én fiú vagyok, és egyáltalán nem zavar, ha szőrös a szerelmem puncija, mert a lányt szeretem, függetlenül attól, hogy szőrös-e a puncija, vagy nem! Engem inkább az "ott" zavar! Sokan miért nem merik megnevezni a nemiszerveket? Miért nem lehet kimondani pl. hogy punci, vagy kuki? Ennyire álszent a világ!
14/15 anonim 

válasza:

kuki helyett jobb a pénisz! :D bocsi de nem azért mondtam..
15/15 anonim 

válasza:

Már nem azért de mindenki ember és mindenki ugyanúgyszőrös szal tök m1..persze jó ha leszedi de akk is...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!