Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok zavar titeket?
Figyelt kérdés
Zavar titeket ha a párotok szőrös ott... írjátok oda hogy lány vagy fiú...2009. júl. 8. 19:08
1/15 anonim 

válasza:

Ha valakit szeretsz ,szerelemből,akkor mindenével együtt szereted,nem?Engem csöppet sem igzat.
:-)
3/15 anonim 

válasza:

engem az zavar ha egy pasinak nem szőrös "ott"
18/L
6/15 anonim 

válasza:

Én nem szeretem, ha csupasz és azt sem, ha dzsungel. Szeretem ha csak levan nyírva és olyan kis selymes. :)
17/L
7/15 anonim 

válasza:

nem zavar,hetente borotválja..ha épp ugy vagyunk együtt,hogy nincs leszedve,nem zavarom el borotválkozni...de ha tudja előre,hogy leszünk együtt,és van rá alkalma,ideje,akkor leszedi csupaszra,mert azt szeretem..én hasonloan..
22/L
8/15 anonim 

válasza:

XXI. század, engem nagyon is zavar, ha ott lent túl nagy a dzsumbuj :) Adjon már magára, max egy "kicsit" hagyjon meg. 16F
9/15 anonim 

válasza:

engem nem zavar, ha a párom szőrös, de az igen, ha én vagyok az..
17/L
10/15 anonim 

válasza:

ha egy 1 cm szélességű csíkot meghagy a csaj az teccik, én fiú vagyok és mikor hogy..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!