Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En egy 16 eves srac vagyok es fiu es felek lefekudni csajokal mert felek hogy hamar elelvezek. Mert azt mondjak hogy aki meg szuz az hamar elvez. Ez igaz? Mit tegyek
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 18:43
11/15 anonim válasza:
Hát nyugodtan merj lefeküdni lánnyal/lányokkal. Az én barátom de még én is szűz voltam amikor az első meg volt, és nem volt semmi baj, persze az első nagyon fájt, de engem nem zavart hogy elment ő,meg ha tényleg azzal csinálod akit szeretsz, akkor összeszoktok, nagyon ritka az, akik egyszerre mennek el amikor még előtte nem csinálták együtt. Szóval ne izgulj, kialakul az:)
12/15 anonim válasza:
Nyugalom!Az okleveles nőcsábászoknál is elő szokott fordulni, hogy gyorsak és ettől még imádnivalóak a férfiak!Viszont megtanulható az "időhúzás".Amikor egyedül csinálod, minden alkalommal egy kicsit tovább bírd.Ha nézed, mennyi idő telt el, csak akkor láthatod a javulást.Na és nem esel abba a hibába, hogy hosszúnak ítéld az egyébként 6-8 perces játékot.Később ha rendszeres szexuális életed lesz, tovább fog javulni a "reakcióidőd".De ennek érdekében le kell mondanod a gyors masztikról. Különben fixálódik, vagyis bevésődik a pszichédbe a gyorsaság, és akkor kínlódhatsz egy életen át.Ha gondod van, írjál még.Sok sikert!
13/15 anonim 

válasza:

Én mikor először csináltam volt jó 3/4 óra mire elélveztem ami szerintem egyáltalán nemrosz.De vele is előfordul néha hogy már akár 10perc után is eltudnék menni ilyenkor lassabban kell csinálni utána elmúlik és megint lehet rendesen....
15/15 anonim 

válasza:

ÚÚÚÚÚÚ...fuck néha a csajok olyan hatalmas nagy ökörséget tudnak írni komolyan:D nemtudom már ki írta hogy neki milyen volt az első...drága csillagom és az nem tűnt fel hogy egy pasi és egy csa teljesen más?:D egyébként meg tényleg gyakorolni kell és akkor jó lesz:) és azok a csajok akik kiröhögik a szűz vagy nem gyakorlott pasikat azok idióták.Nem kell törődni velük. Én már voltam szűz sráccal és még csak el sem ment 2 óra alatt sem...mert ideges volt.De volt aki hamar.És akkor mivan? lehet várni a következőre:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!