Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En egy 16 eves srac vagyok es fiu es felek lefekudni csajokal mert felek hogy hamar elelvezek. Mert azt mondjak hogy aki meg szuz az hamar elvez. Ez igaz? Mit tegyek
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 18:43
1/15 anonim 

válasza:

srac vagy es fiu is? ezt nevezem!
2/15 anonim 

válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:44
ikrek :D:D:D
3/15 anonim 

válasza:

amúgy,próbáld ki és megtudod...1.
4/15 anonim 

válasza:

Ez egyáltalán nem igaz!!!!! Én mikor elvesztettem el sem tudtam menni annyira fájt.Még szédültem is.A pasim meg nagyon hamar elment.Szal... kinek hogy
5/15 anonim 

válasza:

a barátunk a pasikra gondolt sztem.1.
6/15 anonim 

válasza:

Egyénileg változó. Nincs köze a szüzességhez, de ha mégis előfordulna, akkor a következő aktusra már aggyal is készülj és told ki az időt.
8/15 A kérdező kommentje:
azt akartam kerdezni hogy az elso alkalomkor hamar elelvezel es utana faj-e?
2009. júl. 8. 18:58
9/15 anonim 

válasza:

ne szarj be! ha elsőre nem sikerül, akkor majd a sokadikra..., gyakorlat teszi a mestert!
10/15 anonim 

válasza:

18:49 pfffffffff
öhm a szűz FIÚK valóban hamarabb elélveznek, de nem csak szex közben bármilyen kielégités során... orálisan, kézzel stb. Otthon tudod gyakorolni hogy önkielégités közben elhúzod az orgazmusod.
Egyrészt nem baj ha elsőre hamarabb élvezel, utána kis idő és lehet folytatni. Majd belejössz.
Másrészt nem is biztos hogy hamar elfogsz élvezni, attól még mert a szűz fiúk nagyobb része igen.
Szóval ne aggodj emiatt:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!