Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » En egy 16 eves srac vagyok es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En egy 16 eves srac vagyok es fiu es felek lefekudni csajokal mert felek hogy hamar elelvezek. Mert azt mondjak hogy aki meg szuz az hamar elvez. Ez igaz? Mit tegyek

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
srac vagy es fiu is? ezt nevezem!
2009. júl. 8. 18:44
 2/15 anonim ***** válasza:
57%

A válasz megírásának időpontja: ma 18:44

ikrek :D:D:D

2009. júl. 8. 18:46
 3/15 anonim ***** válasza:
amúgy,próbáld ki és megtudod...1.
2009. júl. 8. 18:47
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem igaz!!!!! Én mikor elvesztettem el sem tudtam menni annyira fájt.Még szédültem is.A pasim meg nagyon hamar elment.Szal... kinek hogy
2009. júl. 8. 18:49
 5/15 anonim ***** válasza:
21%
a barátunk a pasikra gondolt sztem.1.
2009. júl. 8. 18:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyénileg változó. Nincs köze a szüzességhez, de ha mégis előfordulna, akkor a következő aktusra már aggyal is készülj és told ki az időt.
2009. júl. 8. 18:53
 7/15 anonim ***** válasza:
:DDDD...
2009. júl. 8. 18:56
 8/15 A kérdező kommentje:
azt akartam kerdezni hogy az elso alkalomkor hamar elelvezel es utana faj-e?
2009. júl. 8. 18:58
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
ne szarj be! ha elsőre nem sikerül, akkor majd a sokadikra..., gyakorlat teszi a mestert!
2009. júl. 8. 18:58
 10/15 anonim ***** válasza:

18:49 pfffffffff

öhm a szűz FIÚK valóban hamarabb elélveznek, de nem csak szex közben bármilyen kielégités során... orálisan, kézzel stb. Otthon tudod gyakorolni hogy önkielégités közben elhúzod az orgazmusod.

Egyrészt nem baj ha elsőre hamarabb élvezel, utána kis idő és lehet folytatni. Majd belejössz.

Másrészt nem is biztos hogy hamar elfogsz élvezni, attól még mert a szűz fiúk nagyobb része igen.

Szóval ne aggodj emiatt:)

2009. júl. 8. 19:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!