Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen kövért csajt nyalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kövért csajt nyalni?

Figyelt kérdés

Van rá valamilyen külön technika h jó legyen neki?

(Csak olyanok válaszát várom,akiknek már volt benne részük)

2009. júl. 8. 11:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
70%

OFF

Kedvenc témámnál vagyunk.

Mocskos mód rühellem a testalkattal kapcsolatos eufémizmust. Korábban csak a nők jellemzésénél terjedt el pl. a "teltkarcsú" vagy a "tömör gyönyör" netán a "donna", de újabban, illetve már évek óta a túlsúlyos pasikra azt szokás mondani, hogy "maci", amitől a falnak megyek. Édibédiskedő hazugság, és a legszörnyűbb, hogy ők is ezt írják/mondják magukról, miközben egyszerűen elhízottak. Ez olyan, mintha 172 centis, ötvenegykétkilós tenmagamra azt mondanám, és ezt várnám el másoktól is, hogy azt mondják, olyan "kecsesen antilopos". Vagy kölykösen izmos. Vagy csontosan atletikus. Miközben egy frászt: sovány vagyok, mint egy gebe.

Amúgy a macizást már csak a plüssmackókra tekintettel is utálom, akik között rengeteg szilfid alkatú van. Egyébként a South Park Cartmenje szokta ugyebár állandóan változatos szókapcsolatokkal visszautasítani, hogy kövér lenne (nem vagyok kövér, csak erős csontozatú / csak másfajta életmódot választottam stb)

2009. júl. 8. 13:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!