Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen kövért csajt nyalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kövért csajt nyalni?

Figyelt kérdés

Van rá valamilyen külön technika h jó legyen neki?

(Csak olyanok válaszát várom,akiknek már volt benne részük)

2009. júl. 8. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Miért gondolnád, hogy máshogy kell csinálni?

Volt benne részem, semmi extra, ugyan úgy kell mint mást.

2009. júl. 8. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
mi az h milyen?? ugyanolyan mint vekony csajt.. ehhh, gondolom szereted a kedvesedet ha már azt mondod h " kövér ", és nem azt h " duci ". na mind1. ez jutott eszembe a kérdésedről. attól függetlenül h picit dundibb, a csiklója ugyanugy működik.
2009. júl. 8. 11:19
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Ez meg milyen kérdés már? Pff...

Sokkal szebben is megkérdezhetted volna! Mert ezek után ha a barátnőd lennék, és olvasnám a kérdést, biztosan elhagynálak...

2009. júl. 8. 11:20
 4/11 A kérdező kommentje:

jó kicsit nyers voltam, elnézéseteket kérem!!

A barátnőmet meg igenis imádom mindenkinél jobban!!!!Ezért is akarom,hogy tökéletes legyen neki és nem szeretném elrontani!Nekem ez lesz az első és nem akarok balf@szosoókodni..azért kérdeztem rá.

2009. júl. 8. 11:23
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

Azért valljuk be, a duci és a kövér két különböző árnyalat, mint a rózsaszín és a piros...

A kövér az nem kicsit van elhízva, hanem nagyon. A duci az az a kategória, akin van "mit fogni".

Abszolút nem érzem sértőnek azt, hogy valakit lekövéreznek, ha az megfelel a valóságnak.

Amúgy pont ugyanolyan, mint a normál testalkatút.

2009. júl. 8. 11:56
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
ha vkit szeret, nem mondja a szemébe h kövér. vagy en gondolom rosszul? nekem pl. fajna.
2009. júl. 8. 11:59
 7/11 A kérdező kommentje:

az istenért sem sérteném meg!!!!

de ő elfogadja magát kövérnek!!mert ahogy az elöttem levő is irta abba a kategoriába tartozik és ezt a szót enm tartja sértőnek!!de ha ledagadtozzák akkor ki tudna szaladni a világból!!AAAZ MÁR SÉRTŐ LENNE!!!és soha nem mondanék neki ilyet azt hozzá teszem...

2009. júl. 8. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

nem is a szemébe mondta hogy kövér.

11:56-ossal egyetértek, ugyanolyan, ugyanúgy működik

2009. júl. 8. 12:08
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
szerintem itt nem azon van a lenyeg, h kovernek nevezte,mert ha valaki kover az kover. Nem kell megsertodni ezen, vannak koverek, vannak sovanyok, nem kell szepiteni a dolgot. Foleg ha elfogadja magat... ez nem egy gúny - szó.Mar bocsi ha valakkinek a lelkebe tiprok ezzel, azok duhukben le is pontozhatnak, de akkor se lehet egy koverre azt mondani h duci. Nagyon jo volt a rozsasin - piros hasonlat.En amugy nem nyaltam kover csajt,de hat biztos, h ugyanaz...
2009. júl. 8. 12:59
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
A kövér szerintem abszoludt jó szó, voltam valamikor 100kg körül, illett rám a szó, hogy kövér. A dagit a ducit meg az eféle kifejezéseket utátltam! Nem nekem szólt a kérdés , de a fordítottjára választ adnék. Kövéren és soványan is ugyanolyan érzés volt ha kinyaltak:DD Esetleg attól függött ki csinálja :D
2009. júl. 8. 13:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!