Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kövért csajt nyalni?
Van rá valamilyen külön technika h jó legyen neki?
(Csak olyanok válaszát várom,akiknek már volt benne részük)

Miért gondolnád, hogy máshogy kell csinálni?
Volt benne részem, semmi extra, ugyan úgy kell mint mást.

Ez meg milyen kérdés már? Pff...
Sokkal szebben is megkérdezhetted volna! Mert ezek után ha a barátnőd lennék, és olvasnám a kérdést, biztosan elhagynálak...
jó kicsit nyers voltam, elnézéseteket kérem!!
A barátnőmet meg igenis imádom mindenkinél jobban!!!!Ezért is akarom,hogy tökéletes legyen neki és nem szeretném elrontani!Nekem ez lesz az első és nem akarok balf@szosoókodni..azért kérdeztem rá.

Azért valljuk be, a duci és a kövér két különböző árnyalat, mint a rózsaszín és a piros...
A kövér az nem kicsit van elhízva, hanem nagyon. A duci az az a kategória, akin van "mit fogni".
Abszolút nem érzem sértőnek azt, hogy valakit lekövéreznek, ha az megfelel a valóságnak.
Amúgy pont ugyanolyan, mint a normál testalkatút.

az istenért sem sérteném meg!!!!
de ő elfogadja magát kövérnek!!mert ahogy az elöttem levő is irta abba a kategoriába tartozik és ezt a szót enm tartja sértőnek!!de ha ledagadtozzák akkor ki tudna szaladni a világból!!AAAZ MÁR SÉRTŐ LENNE!!!és soha nem mondanék neki ilyet azt hozzá teszem...

nem is a szemébe mondta hogy kövér.
11:56-ossal egyetértek, ugyanolyan, ugyanúgy működik

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!