Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok. Kit hagyott el azert a baratja, mert nem sikerult az orgazmus nektek?

Megvédeném a 11:30-as, 28 éves pasit. nem azt írja ugyanis, hogy ha rossz az ágyban akkor dobd, olvassátok csak el, hanem: "de ha valakit igazán szeretek, akkor azt nem csak azért szeretem, mert lenyeli, vagy mert jó nagy a melle... ez mekkora gáz már? Én a helyetekben megkérdezném magamtól azt, hogy ez a barom valóban szeret?"
A kérdező barátja ingerülten és csalódottan rüótta fel a lánynak, hogy még mindig nem ment el, pedig mióta csinálja, és a kérdező fél, hogy a srác ezért szakítani fog vele. Nos, ha a srác tényleg ilyen, hogy félni kell amiatt, hogy a szex miatt szakítani fog, akkor tényleg nem éri meg a fáradtságot, felejtős a dolog.
Ha igazán szeretné a fiú a lányt, akkor nem várná el tőle az orgazmust, hanem megpróbélna neki örömet okozni, akár elélvez, akár nem, akár nedvesedik, akár nem. nem teljesítményről van itt szó, kérem szépen, hanem kölcsönös örömszerzésről!!! Erről szólna a szeretkezés!!!
Az meg, hogy a többi lánnyal sikerült neki, nem tesz semmit. A többi lánnyal nagy gyakorlata van, de a kérdezővel nem. MInden nőnél elölről kell kezdeni a gyakorlást, mert nincs két egyforma nő. Mindenkinek máshogy esik jól. Szóval a 24 évével hiába szerzett nagy tapasztalatot másoknál, ennél a 17 évesnél az sz.art se ér, kezdheti elölről.
Saját tapasztalat: a házasságom 4. hónapjában sikerült először elélveznem nekem is, addig csak magamnak sikerült. 31/L Tanítani kell a fiút, megmondani, mit szeretnél, odatenni a kezét, aková szeretnéd, vezetni, közben pedig elengedni magadat és nem görcsölni. Nem fog máról holnapra menni, nem garantálhatom, hogy ezzel a fiúval egy hónapon belül sikerülni fog. Csak próbálkozzatok!
És ha a fiú emiatt el akar hagyni, akkor hadd menjen! Nem érdemes rá egy könnycseppet sem pazarolni.

Szia! Ne érezd magad hibásnak azért mert nem tudsz elmenni! Nemcsak te lehetsz a hibás. Szeretném megosztani veled ami velem történt. Volt egy barátom 3 évig voltam vele együtt, ő vette el a szüzességemet. Soha nem volt vele rendes orgazmusom(csak orálnál). Mi is sokat próbálkoztunk és nem ment. Végül szétmentünk(de nem emiatt!!!), azóta már fél éve új kapcsolatban élek, és a mostani párom már második alkalomkor eljuttatott a csúcsra! Egyszerűen nem passzoltunk az exemmel ezen a téren. Hozzáteszem soha nem hagytam volna el az előző barátomat azért mert nem teljes a szex, nagyon szerettem, de megcsalt, szóval vége lett. Lehet h a pasi nem megfelelő neked, úgy mint anno nekem sem volt. De ha szeretitek egymást igazán akkor emiatt ne hagyd el! Harcoljatok!
ja és mondd meg a pasidnak h attól h nincs orgazmusod attól még jó a szex, és ezért ne ő sértődjön meg, hanem inkább segítsen h ne legyenek gátlásaid!
24/L

Szia!
Én márciusban feküdtem le először a barátommal(nekem ő volt az első) és még nem volt orgazmusom.Se orálisan,se máshogy...
Viszont az az érdekes,hogy amikor előtte pettingeltünk akkor sikerült neki eljuttatnia az orgazmusig orálisan és kézzel :) Tehát nem lehetetlen,de valahogy aktus közben egyszerűen nem megy.
Pedig neki azért van tapasztalata,velem szemben.De nyilván ami más lányoknál bevált,az nálam sajnos nem...
Egyébként őt is frusztrálja a dolog,hogy nekem nem sikerül..Hiába mondom neki,hogy én élvezem nagyon így is..
De a szex elég összetett,bonyolult dolog :-) Erre én is csak most jöttem rá,sosem gondoltam volna,hogy majd ilyen nehezen fog nekem összejönni :-)

Voltam ilyen helyzetben.A sexben két ember vesz részt, és az a lényege, hogy mind a kettőtöknek jó legyen.Ki kell próbálni mindent, de szó szerint mindent.
Nekem bevált.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!