Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok. Kit hagyott el azert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok. Kit hagyott el azert a baratja, mert nem sikerult az orgazmus nektek?

Figyelt kérdés
Szoval.Lefekudtem a baratommal,s lattam rajta,hogy nem jo neki,s ezert abba is hagytuk,pedig en elveztem.Nagyon rosszul erzem magam e miatt s felek,hogy e miatt szakit velem(fel eve vagyunk eggyutt).Mas baratnoinel,mindnel sikerult,csak velem nem.Vajon mi lehet az oka?Hozzateve 17leszek.Koszi a valaszokat elore is,.,
2009. júl. 8. 10:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy nem volt jó neki? Ezt meg is erősítette? És elmondta, hogy mi nem volt jó?

Mert a kérdésből úgy értettem, hogy neked nem volt orgazmusod, de most akkor ki volt, aki nem élvezte?

Ha meg ez volt nektek az első, akkor még össze kell szoknotok. Ritka amikor elsőre minden flottul megy. Hiszen minden nőnek és minden pasinak más a jó. Ami az előző barátnőinek bejött, az lehet hogy neked nem.

Ezért tuti nem fog elhagyni. Ha igen, akkor annyit is ér

2009. júl. 8. 10:42
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem elso alkalom volt,mar 2 honapja rendszeresen van.Nem erositette meg,de lattam rajta,hogy nem jo neki,el volt keseredve,s 10percig hozzam sem szolt.S ez nagyon rosszul esett nekem.S csak ennyit mondott:,,nem igaz,hogy mar miotta csinaljuk,s meg nem mentel el,, .Ez egy kicsit lehangolt:(
2009. júl. 8. 10:45
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
ugyan mar. ilyet mondott az en baratom is, de inkabb arra vonatkozik az ilyesmi h piszkálja a csőrét, a férfiúi büszkeségét h nem tud kielégiteni. mi mar több mint egy éve csinaljuk és nem volt orgazmusom.
2009. júl. 8. 10:53
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
Helló! Nálunk ugyanez a helyzet, négy hónapja járunk, de még mindig nemmentem el... rajta vagyunk mind a ketten, de nemmegy, csak ha egyedül csinálom, őt jobban zavarja mint engem, és már többször gondolkoztunk a szakításon ez miatt. A baj csak az ,hogy nekem mással se megy... Nagyon szeretem a barátom, nemszeretném elveszíteni. Újabban előtte maszturbálok, hogy szokjam a jelenlétét és ,hogy lássa mit hogyan csináljok, közben persze adom az instrukciókat, mit hova, hogyan, nem is hinnéd mennyit javult a teljesítménye azóta :)) Tudom ,hogy menni fog, és vele szeretnék elmenni először, nem adom fel, és ő sem! Próbáljatok ki mindent ami az eszetekbe jut, ami jól esik, kézzel ,szájjal. Beszéljetek erről, nálunk az is sokat segített, ha bár még most sem tökéletes, de az lesz:) Elnézést a bő válaszért, remélem segít valamiben.
2009. júl. 8. 11:01
 5/20 anonim ***** válasza:
65%
Fú, gyerekek, de szó szerint gyerekek... Ti vissza is olvassátok, hogy amit mondtok? Első körben 16-17 évesen "szíjat hasgatnék" a kölköm hátán, ha ez lenne a legnagyobb problémája ebben a korban, noha ez most más kérdés. De ha mégis, akkor ti sosem szoktatok azon gondolkozni, hogy esetleg a pasi csinál rosszul valamit? Mi az, milyen duma az, hogy "már mióta csinálom, és még mindig nem mentél el" ?? Ez mi? Ez valami vetélkedő, ahol neked kell a leggyorsabbnak lenned? Vagy mindig az Arany János és Deák tér közti metrószakaszon csináljátok? Mert akkor ok az aggodalom. Máskülönben viszont szerintem meg nektek, lányoknak kéne egy ilyen pasit elhagyni. Hozzáteszem, hogy én is pasi vagyok, 28 éves, de ha valakit igazán szeretek, akkor azt nem csak azért szeretem, mert lenyeli, vagy mert jó nagy a melle... ez mekkora gáz már? Én a helyetekben megkérdezném magamtól azt, hogy ez a barom valóban szeret? Mert számomra a szakítástól való félelmed azt feltételezi, hogy hosszabb távú dologra gondolsz, és nem egy éjszakásra. Egy kicsit próbálj meg újítani, egy kicsit más környezetet, légkört teremteni... bár tök mindegy, nem hiszem, hogy ti, csajok lennétek hibásak, szóval felesleges más tanácsot adni, mint hogy dobjátok az illetőt. Ebből is látszik, hogy a kapcsolatok nagy része, a felfogások és gondolkodások bizonyos dolgokról milyen szinten éretlenek még ebben a korban.
2009. júl. 8. 11:30
 6/20 A kérdező kommentje:
hozzateszem.a baratom 24 eves!s azert mondta o is,hogy ezt azert is sajnalja,marmint hogy nem mentem el,mert azt hiszi o hibaz.
2009. júl. 8. 11:35
 7/20 anonim ***** válasza:
46%

Már bocs, kedves 28 éves pasi (bár úgy tűnik a tapasztalati tudásod ellent mond a korodnak)

Komolyan azt tanácsolod nekik, hogy dobják a pasit, mert az esetleg rossz az ágyban? Mert nyilván ennyit ér egy kapcsolat, igaz? Ha jó veled a szex, akkor szeretlek, ha meg nincs veled orgazmusom, akkor szarba sem vagy jó.

Elég durva ez.

Másfelől nem biztos hogy a pasi hibája a dolog. Mint mondtam, nem minden nőnek ugyanaz a jó (gondolom te életedben eddig egyel voltál) így ki kell tapasztalni, hogy a barátnője mit szeret.

Nekem volt pasim, ő is 28 éves volt (vélhetőleg több tapasztalattal, mint ami neked van) és minden barátnőjének jó volt vele. Velem meg nem. Egy ideig. Hozzá kell tenni, hogy nekem ő volt az első, így nyilván nekem nem volt tapasztalatom. Aztán összeszoktunk (mert én emiatt képzeld, nem tettem lapátra, ugyanis nekem a szerelem ennél többet jelent) és minden tökéletes volt.

21/L

2009. júl. 8. 11:40
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs orgazmusom, szinte már görcsölünk is rajta, mert már másfél éve" csináljuk".

Huszonéves vagyok, mégcsak nem is éretlen, de mindegy.

Szerintem is a férfiúi büszkeségét sérti.

2009. júl. 8. 12:08
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
mi is másfél éve "csináljuk", és barátnőmnek sem sikerült még. Néha elkeseredek egy kicsit, volt hogy Ő meg sírt emiatt. De majd egyszer összejön, nem görcsölünk azon hogy sikerüljön, nem azért csináljuk, hanem mert jól esik.
2009. júl. 8. 12:18
 10/20 anonim ***** válasza:
74%

Én voltam olyan nővel, aki 37 éves volt és még soha nem volt orgazmusa, aztán nekünk szerencsére sikerült :)

ennek több oka is lehet.

egyrészt kedves kérdező, még nagyon fiatal vagy, nemis ismered igazábol a testedet, ha majd felfedezted a testedet, akkor neked kell irányítani a pasit, hogy neked éppen az adott pillanatban mi és hogy jó. ha ezt nem teszed, akkor a pasid soha nem fogja megtudni.

2009. júl. 8. 12:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!