Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szokhatnék le az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokhatnék le az állandó maszturbálásról? Normális, hogy ennyit csinálom?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, 18, pár napja vagyok ilyen. Van, hogy eljutok az orgazmusig, aztán pár óra múlva már megint megkívánom, és nekiállok. Úgy átlag napi 3-4-szer csinálom, de szerintem ez sok, és nagyon idegesít, hogy tudnék róla leszokni? Van barátom, vele szoktam pettingelni, szex még nem volt, mert még csak 2 hónapja vagyunk együtt.
2009. júl. 7. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nemmondanám h nincs nagy tapasztalatom a szexben, és nemvagyok már kislány sem.

amit te idézőjelben kiemeltél azt nemegészen úgy gondoltam, ahogy te értelmezted. nemúgy értettem h rögtön találja ki h mit és hogyan kell csinálnia, h jólegyen. hanem úgy, h az a szép, amikor a fiú felfedezi a lány testét. ígyis csinálja, meg úgyis, ide is elkalandozik, meg odais, és közben figyeli a nő reakcióit. ez így izgalmas, és így szép.

nempedig úgy h a lány tanácsokat osztogat h neúgy, feljebb, lejjebb, stb, ahogyan már írtam. sztem a fiúnak sem túl élvezetes így, hacsak nem rögtön 100%-os teljesítményt akar nyújtani, és ki akar maradni a felfedezésből.

2009. júl. 7. 20:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát, Én az eddigi tapasztalataim alapján azt kell mondjam, hogy minden nő más és más! Nem lehet ugyanazokat a módszereket bevetni, persze vannak hasonlóságok, de sok a különbség! Sok férfi ott követi el a hibát a sexben, hogy csak magára gondol, és azt sem fogja észrevenni, hogy volt-e orgazmusa a nőnek, vagy sem.

Én mindig azt mondom, hogy a jó szerető tudja, a tökéletes meg megkérdezi, hogy mit csináljon...

22/F

2009. júl. 7. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Előző: ott a pont! :-)

Még előzőbb válaszoló: igen, szép, amikor egy fiú magától felfedezi a lányt. velem is történt ilyen, sok olyan dolgot fedezett fel rajtam a férjem, amiről nekem sejtelmem sem volt, de azóta megőrülök érte. De kell a visszajelzés, hogy hol jó, hogyan jó. És igen, kell az is, hogy kicsit jobbra, kicsit feljebb, különben nem tudja szegény eleinte. Később aztán már, amikor megtanulta, akkor már nem kell az irányítás - de visszajelzés akkor is kell, a pasikat az indítja be leginkább, ha látják és tudják, hogy a nő élvezi. :-)

2009. júl. 7. 20:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de még mindig nem tudtam meg, hogy hogyan szokhatnék le róla. Tényleg idegesít, hogy ennyire igénylem. Nem akarok hozzászokni, hogy mindennap 3-4 menet legyen, mert félek, hogy később a barátommal is ilyen sokat fogom kívánni, és előbb-utóbb unalmas lesz. Csak az a baj, hogy ha rám jön, akkor nem tudok mással foglalkozni, amíg ki nem elégítem magam. Mivel tudnám elterelni a figyelmemet?
2009. júl. 8. 09:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Pl olvass egy jó könyvet

vagy menj el futni, jól fáradj el

2009. júl. 8. 23:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!