Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szokhatnék le az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokhatnék le az állandó maszturbálásról? Normális, hogy ennyit csinálom?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, 18, pár napja vagyok ilyen. Van, hogy eljutok az orgazmusig, aztán pár óra múlva már megint megkívánom, és nekiállok. Úgy átlag napi 3-4-szer csinálom, de szerintem ez sok, és nagyon idegesít, hogy tudnék róla leszokni? Van barátom, vele szoktam pettingelni, szex még nem volt, mert még csak 2 hónapja vagyunk együtt.
2009. júl. 7. 18:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ne parázz ezen, ha csak pár napja vagy ilyen. Én 29 vagyok és minden hónapban van pár olyan napom (peteérés, menstruáció előtti napok...) amikor naponta többször kívánom- és csinálom is, vagy magamnak, vagy a barátommal ha éppen együtt vagyunk. Szerintem ennek hormonális oka van, de nem kell vele orvoshoz menni :D
2009. júl. 7. 18:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Elvileg én is pár nappal menses előtt vagyok, akkor megnyugodtam :)
2009. júl. 7. 18:38
 3/15 anonim ***** válasza:

szerintem tok kiraly ha egy csaj vegre megtudja milyen az orgazmus es ezert egyre inkabb maszturbal es kivanja a szexet... egyaltalan nem beteges dolog, a ferfiak ennel tobbet is kepesek naponta

fatercosta

2009. júl. 7. 18:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Engem inkább az idegesít, hogy nagyon hozzá fogok szokni, és ha szexre kerül a sor a párommal, akkor nehezen fogok elmenni.
2009. júl. 7. 18:59
 5/15 anonim ***** válasza:

igen, ebben van valami amit írsz, hogyha nagyon sokat csinálod magadnak, hozzászoksz ahhoz a technikához, és a párod nagyon nehezen tud majd magától kielégíteni téged, neked kell majd folyamatosan vezényelned h mit hova merre, és ez azért nemolyan, mintha tecsak feküdnél és élveznéd....

demivel aztírtad h mégcsak pár napja vagy ilyen, nemkell paráznod, azért ehhez elég sok idő kell h vki megszokja a saját maszturbálási technikáját. gondolom a barátoddal is hamarosan szexre kerül majd a sor, pár hónapon belül, azviszont még mindig elég kevsé idő arra h hozzászokj. csak necsináld mindennap 3-4szer és akkor nemlesz semmise.

2009. júl. 7. 19:27
 6/15 anonim ***** válasza:

Pont fordítva. Ha megtanulod, hogyan tudod kielégíteni magadat, akkor meg fogod tudni tanítani a párodnak is. Ugyanis pusztán a közösüléstől csak a nők egészen kis százaléka tud elélvezni, a legtöbb nőnek csiklóingerlésre van szüksége rá. Ez nem baj ám! Egyedül nekünk, nőknek van olyan szervünk, aminek KIZÁRÓLAGOS funkciója a nemi öröm. :-)

Nem baj, ha sokat maszturbálsz, mindaddig, amíg nem ez tölti ki az idődet, és amíg nem a barátoddal való szexuális kapcsolat HELYETT csinálod. Nem szabad, hogy ez irányítsa, határozza meg a napodat, a teendőidet, vagy hogy bárminek a helyét átvegye: a barátaiddal töltött időét, a munkáét stb.

2009. júl. 7. 19:29
 7/15 anonim ***** válasza:
11%
amúúúúúgy...sztem nem az a normális h lány útmutatót nyom a pasija kezébe, h ÍGY csináld, mert csak így a jó nekem. sztem ez kiábrándító. mert az a szép, amikor a fiú tudja magától, h mit hogyan kell csinálnia, és ez a lánynak jó is. nempedig az h magyaráz közbe h kicsit följebb, kicsit lejjebb, most balra, nem, nem, kicsit vissza, nemannyira....ááááh, egyáltalán nem ezaz igazi. hanem az amikor a fiú csinálja, a lány pedig élvezi. és nem kell hazsnálati utasítás a lányhoz.
2009. júl. 7. 19:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok Én is detto!Mindennap csinálom 2-3szor vibrátorral, de csak a csiklómat izgatom vele, mert még szűz vagyok:)és Én is attól félek, hogy hozzá szokok és már mással nem fogok elmenni majd:)de csak nem így lesz ez!!
2009. júl. 7. 19:53
 9/15 anonim ***** válasza:

19:41: "mert az a szép, amikor a fiú tudja magától, h mit hogyan kell csinálnia, és ez a lánynak jó is." Osztán honnan tudná, mi jó a lánynak? Talán gondolatolvasó a szentem? Nem lehet től sok tapasztalatod a szexben. Lehet, hogy a te fiúd épp úgy csinálja véletlenül, ahogy neked jó, de nincs két egyforma nő a világon. Mindenkinek máshogy jó. És minden nőt külön-külön meg kell tanulni, a szex nem megy egy kaptafára.

Mármint a jó szex, ha érted, mire gondolok...

Az csak önámítás, hogy akkor a legjobb, ha a másik pontosan tudja, mi kell nekem. Honnan tudná eleinte? Sehonnan. ha már együtt vagytok egy ideje, és ismeri minden rezdülésedet, minden porcikádat, hogy hogyan reagálsz és mi a jó neked, akkor igen. Na de odáig el kell jutni, az nincs csak úgy magától. A szexet bizony tanulni kell.

Ebben pedig nagy a lány felelőssége a fiú felé, mert ha nem kommunikál felé, ha nem mondja meg, mi a jó neki, akkor a fiú NEM FOGJA TUDNI. Mert honnan tudná, ha nem lát a lány fejébe...

2009. júl. 7. 19:59
 10/15 anonim ***** válasza:
19:53-nak: a vibrátoros izgatással tényleg az a baj, hogy túl erős és nagyon más, mint ami egy szeretekezés alatt előfordulhat. Hozzászoksz, és ha majd lesz fiúd, nem tudja a vibrátor után csinálni. Én azt javaslom, hogy inkább a kezedet használd, az hasonlít a leginkább ahhoz az élményhez, amikor majd a fiú teste (keze, pénisze, akármije) fog izgatni.
2009. júl. 7. 20:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!