Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, a bnöm nem akarja az oralis sexet, en meg negyon szeretném, pedig mar tobbszor beszeltunk rola, nagyon kinyalnám, de öt nem izgatja, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 16:26
11/12 anonim 

válasza:

szerintem is fél, és szemérmes
tisztázd vele ezt egy beszélgetéssel
12/12 anonim 

válasza:

Én sem szeretem ha nyalnak, nekem nem jó érzés és nem is izgat, sőt az sem ha közvetlenül a csiklómat simogatják, az már szinte kellemetlen! Csak úgy a jó ha a szemérem ajkaimat dörcsölik erősebben és ezek érnek a csiklómhoz. Nem tudok mit csinálni ezzel:S ha nem jó akkor nem jó.. és ha csak azért engedem, mert a barátom nyalni akar akkor még a szextől is elmegy a kedvem:S
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!