Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, a bnöm nem akarja az oralis sexet, en meg negyon szeretném, pedig mar tobbszor beszeltunk rola, nagyon kinyalnám, de öt nem izgatja, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 16:26
1/12 anonim 

válasza:

Nyald ki. Ha jól felizgatod szerintem nem fog lerúgni magáról ha szeret...
2/12 anonim 

válasza:

nem szeretet kérdése, ismerek olyan nőt aki nem szereti.
Mondjuk én nem tudnék enélkül élni, de a szexben mindkinek teljesen egyéni az izlése.
vagy az is lehet hogy esetleg szemérmes, vagy kellemetlen neki, mert úgy ugye az egész berendezés szószerint az orrod elé tárul és ezt nem mindeki veszi természetesen.
3/12 anonim 

válasza:

Izgasd fel másképp, és utána próbálkozz nála orálisan. Légy kicsit erőszakosabb, fogd le, de azért finoman, az is izgató:)
4/12 anonim 

válasza:

Vedd tudomásul,hogy ő nem szereti.Ha erőszakos leszel,az a kapcsolatotok végét jelentheti.Ne csak a te igényeid számítsanak,hanem az övé is.Ha a pár egyik tagja önző,az nem vezet jóra.Az orális szex divat,de enélkül is lehet jókat szeretkezni.
5/12 anonim 

válasza:

Próbáld rávenni hogy csak egyszer engedje meg,,lehet utánna már tetszeni fog neki,sőtt ,biztos!!!Szerintem nincs nő aki ne szeretné,abból kiindulva hogy férfi sincs olyan aki nem szereti ha orálisan izgatják..
6/12 anonim 

válasza:

"Légy kicsit erőszakosabb, fogd le," nahát ezzel tuti "menő" leszel nála. ez nem járható út. inkább probáld meg feltérképezni hogy hol vannak még erogén zonái. simizd, becézd, mesélj neki törnétete hogy nyalnád ki, vázold fel neki hogy mekkora boldogásban lehet része.
7/12 anonim 

válasza:

Ha nem szeretné, akkor ne erőltesd rá semmiképp se, akár szakítás is lehet a vége! Inkább beszélj vele, kérdezz rá, miért nem szeretné, esetleg voltak-e ezzel kapcsolatban rossz tapasztalatai, vagy csak simán nem jön be neki. Ha az előbbi, akkor tényleg ne erőltesd, de ha még nem próbálta, talán rá tudod beszélni, hogy próbáljátok ki egyszer, hátha rájön, hogy nem olyan rossz, amilyennek ő hiszi. Aztán ha nem tetszik neki, legfeljebb nem csináljátok többször. Vannak, akiknek ez nem jön be, én is ilyen vagyok, próbáltam már, nekem is csinálta a barátom, de nem tetszett. Ki ilyen, ki olyan.
8/12 anonim 

válasza:

16:35ösnek: nem azt mondtam hogy a lefogással kezdje. ha elolvasnád figyelmesen, akkor azt írtam, hogy izgassa fel másképp először (amit te is írtál), és mikor már teljesen kész van a lány, akkor esetleg kicsit lefogni (ha hagyja), van aki számára az is nagyon izgató, és akkor is lehet próbálkozni orálisan... de beszélgetni is lehet, hogy miért nem engedi... fel kell oldani a gátlásokat.
9/12 anonim 

válasza:

Szia.
Ha jól sejtem akkor azért akarod kinyalni, mert te is elvárnád cserébe az orált.
:)
Ha ez így van, akkor lehet, hogy nem az a baj, hogy nem kívánná a dolgot, csak ő nem akar neked orált adni.
Ennyi.
Szerintem ha megmondod, hogy nem vársz viszonzást, akkor ő is engedékenyebb lesz.
Persze lehet, hogy csak egyszerűen fél.
Fene tudja.
Sok sikert.
10/12 anonim 

válasza:

16:40-es, én nem a te kommentedre reagáltam, hanem a saját véleményemet írtam le. Egyébként szerintem nem akkor kell elkezdeni "megbeszélni" a dolgot, amikor már rajta fekszik a srác a barátnőjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!