Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon kívánom a szexet. Baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kívánom a szexet. Baj?

Figyelt kérdés

Nincs barátom, de már nagyon kívánom a szexet.

Szűz vagyok, és nagyon félek megtenni, főleg egy idegennel...

Szeretném megvárni az igazit, de az meg ki tudja mikor jön... Azt meg nem akarom h könnyűvérűnek higgyenek.

2009. júl. 7. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
13:23-as vagyok, szerintem a szüzességét csak annak adja oda, akit tényleg szeret, mert mondjuk úgy ha egy vadidegennel teszi ezt, akit aztán később nem is lát, milyen eméke marad az első alkalomról? És nagyon kivanja a szexet?én is, meg még sok más ember, ha nincs kivel, akkor addig játszadozzon saját magával
2009. júl. 7. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:
13:54 Jót nevettem:D
2009. júl. 7. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jót nevettél, de ő komolyan gondolta szerintem egy potyadugás keretében.

Hidd el, nekem is kedvem lenne eljátszani a kislánnyal és addig élveztetni, amíg azt mondaná, hogy nem bír többet, de ennek valahogy nem így kellene működnie. Szerintem.

2009. júl. 7. 15:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!