Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon kívánom a szexet. Baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kívánom a szexet. Baj?

Figyelt kérdés

Nincs barátom, de már nagyon kívánom a szexet.

Szűz vagyok, és nagyon félek megtenni, főleg egy idegennel...

Szeretném megvárni az igazit, de az meg ki tudja mikor jön... Azt meg nem akarom h könnyűvérűnek higgyenek.

2009. júl. 7. 13:20
1 2
 1/13 anonim válasza:
77%
szerintem várd ki míg találsz egy olyan srácot akit igazán szeretsz.és ő is téged.de addig is ott vannak az ujjaid:P ;)
2009. júl. 7. 13:22
 2/13 anonim válasza:
92%
enis mindig kivanom,szoktál önkielégiteni?
2009. júl. 7. 13:22
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Én is voltam igy sokáig, és hidd el minnél jobban várod az igazit, annál nehezebben jön el. Azt nem irtad hany éves vagy. Szerintem ne add oda magad csak ugy bárkinek, csak a szex miatt, azt ugyse élveznéd és csak csalódnál a szexben.
2009. júl. 7. 13:23
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Idegennel ne is tedd!!!

Várd meg az igazit, hidd el, megéri.

Addig is ott a kezed :)

2009. júl. 7. 13:24
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Már írták mit kell tenned...

várj.várj.várj. ha túl telhetetlen vagy és nem tudsz várni, akkor szerezz be egy szexuális segédeszközt. hidd el, tetszeni fog. egyedül is lehet rosszalkodni ;) :P

2009. júl. 7. 13:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
13:23-as, ezt mire alapozod? Mármint, hogy csalódna a szexben? Ez nem feltétlen igaz. Szerintem elég hozzá a szenvedély és a vágy. Nem azt mondom, hogy ugyanolyan, mint a szerelmeddel, mert azt semmihez nem lehet hasonlítani,de úgy sem rossz azért. Lehet kellemes, kielégít meg miegymás.
2009. júl. 7. 13:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Már miért lenne baj? Ez tök jó.

Egyébként pedig ami a szexet illeti... Az nem csak a dugásról szól. Egy igazi szaftos petting olyan hatalmas orgazmust és kielégülést tud okozni, amit sokszor még dugással sem lehet elérni.

De akár dugás, akár petting, semmi esetre se idegennel, hanem valakivel aki iránt érzel valamit. Milyen idős vagy?

2009. júl. 7. 13:47
 8/13 A kérdező kommentje:
17 éves múltam már...
2009. júl. 7. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem bírod és unod már az ujjaidat, akkor keress egy olyan srácot, aki nagyon kedves veled, jól megértitek egymást, kedves, kíméletes, semmi esetre sem erőszakos és pettingeljetek. Nagyon jó érzés, hidd el nekem!
2009. júl. 7. 13:50
 10/13 anonim ***** válasza:
ne várd az igazitt! ha gondolod meg adom az msn cimem
2009. júl. 7. 13:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!