Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nem zavar titeket, hogy a tanga benne van a feneketekben, sőt elöl akár a puncitokban is?

logikus h a tangát hordókat NEM zavarja, így a kérdésed akár feleslegesnek is mondható, ilyen szempontból, mivel kikötötted h CSAK azoknak szól.
én csak néha hordok tangát, így nemtudom eldönteni h vonatkozik e rám a kérdés...:D
de amúgy szokott zavarni, ezért hordok csak néha, nemtudom egyszerűen megszokni.
amúgy bicajozáshoz eleve nemvennék fel tangát, nemtudom ezt milyen indíttatásból csináltad.

Engem a fenekemben nem zavar.. A puncimba meg nem megy bele, csak akkor, ha elszámozzák vagy véletlenül kisebbet veszek.
Szerintem próbálj ki nagyobb méretet.

14:23nak én is tangát hordok biciklizéshez mert általában vékony naciba kerekezünk szal az átlátszik..
amugy meg engem nem zavar a tanga, én szeretem és néha elöfordul 1-1 tangánál, h elöl is becsuszik..de azokat ugyis csak legyügözés céljábol hordom:)

néha nem néha igen.
általában felváltva hordok ilyet is, olyat is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!