Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nem zavar titeket, hogy a tanga benne van a feneketekben, sőt elöl akár a puncitokban is?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 12:28
1/18 anonim 

válasza:

Nem, mivel olyat hordok ami kényelmes...próbálj ki több félét, van olyan is amit kb nem is érzel...de te tudod neked melyik a megfelelő...
2/18 anonim 

válasza:

Elől nincs benne. Nem tudom hol láttál ilyet. Ha megfelelő méretűt választasz, normális pamut anyagból nem csipkés műszálas sz.art, akkor nem szabad hogy zavarjon, sőt észre sem szabadna venni, hogy ott van.
3/18 anonim 

válasza:

Nem, mert egyáltalán nem érezni, ha megfelelő a méret, olyan mintha bugyi se lenne rajtad :)
4/18 A kérdező kommentje:
...köszi a válaszokat! Már jártam úgy, hogy bicajozás, vagy torna közben elől félre csúszott, és naon gáz dolgokat művelt.
2009. júl. 7. 12:33
5/18 anonim válasza:
Engem zavar, ezért nem hordok tangát. Még ráérek vele, nemi életet sem élek... és amúgy is lesz@rom.
7/18 A kérdező kommentje:
természetesen a kérdés csak a TANGÁT HORDÓKHOZ szólt
2009. júl. 7. 12:52
8/18 anonim 

válasza:

Attól függ hogy éppen a pasimatlenyűgözömtanga, vagy a mindennapi kényelmet szolgáló pamut tanga van rajtam. Az utóbbit én is csak hosszas keresgélés után találtam meg, azt hittem soha nem lesz kényelmes. És láss csodát, tényleg olyan, hogy nem is lehet érezni... (:
N/29
9/18 anonim 

válasza:

Én nagyon ritkán találkozok olyannal, ami zavar...Olyan, mintha nem is lenne rajtam semmi.
10/18 anonim 

válasza:

sportolás (lovaglás) közben a nagyon vékonyak tudnak fájni, de egyébként nem zavar. Olyan meg még soha nem volt, hogy elöl is bevágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!