Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, mit tegyek? A barátnőmmel még csak párszor feküdtünk le de petting az elég sokszor van de ritka mikor szexszel végződik.
Figyelt kérdés
Beszélni szoktunk erről arról hogy lenne jó stb de ebből csak beszéd is marad.Én szeretném csinálni de én már nem fogom folyton mondani mert kezdem unni.Mivel vegyem rá hogy csinálni is kéne valamit és nem kb 2-3heti egyszer lefeküdni?
17/F
2009. júl. 7. 00:26
11/17 A kérdező kommentje:
Őis 17 csak pár hónappal vagyok idősebb.Hát de amikor beszélünk róla aztmondja hogy őis kíván meg énhozom ki belőle hogy szeretné csak a lényeg az valahogy kimarad mindig.
2009. júl. 7. 00:40
12/17 anonim 

válasza:

akkor leírom újra:
azt mondod, alig találkoztok
ha igen akkor is csak szex
szeretnél vele többet lenni, és ha együtt vagytok nem csak szexelni. igaz?
akkor b+ szervezz neki programot, legyen közös programjaitok, menjetek el kirándulni, stb
ne a sült galambot várd
13/17 A kérdező kommentje:
Majd próbálok csak akármit csinálok ritka eset amikor az úgyis történik...
2009. júl. 7. 01:03
14/17 A kérdező kommentje:
És amugy nemcsak aztszeretném hogy többet lenni vele hanem amikor együttvagyunk és minden jó akkor tegyük is meg nehaggyuk már abba előtte,vagy akkor inkább else kezdjük az egészet
2009. júl. 7. 01:05
15/17 anonim 

válasza:

amúgy nemlehet h túlsokat pettingeltek? azt kiélvezi magát, és akkormár vhogy nemis kell a szex. sztem fordítsatok erre kevesebb időt, ne újjazad pl. csak húzd fel csókokkal, simogatásokat, egykét eltévedt érintéssel a puncija környékén. na akkor tuti h kívánni fogja a szexet.
16/17 anonim 

válasza:

Lehet, hogy csak azért szexel veled, hogy el ne veszítsen. Ha csak rajta múlna, lehet hogy nem akarná. Ez pont elég akadály.
Félhet a teherbe eséstől. Ez blokkolja a vágyakat a kisagyban.
17/17 A kérdező kommentje:
Ő aztmondja akarja őis.Ha nemakarja megmondhatná nyugodtan megérteném de így...Nah majd megpróbálok okozni valami okosat remélem sikerül :)
2009. júl. 7. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!