Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom, mit tegyek? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, mit tegyek? A barátnőmmel még csak párszor feküdtünk le de petting az elég sokszor van de ritka mikor szexszel végződik.

Figyelt kérdés

Beszélni szoktunk erről arról hogy lenne jó stb de ebből csak beszéd is marad.Én szeretném csinálni de én már nem fogom folyton mondani mert kezdem unni.Mivel vegyem rá hogy csinálni is kéne valamit és nem kb 2-3heti egyszer lefeküdni?

17/F

2009. júl. 7. 00:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

nem mondogatni kell, hanem szervezni közös programot

gyönyörű az idő, el lehet menni sétálni, kirándulni, erdőre-mezőre, ott jókat szeretkezni, stb

2009. júl. 7. 00:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
lehet nemjó neki a szex veled, ezért nemakarja olyan sűrűn....
2009. júl. 7. 00:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Barátnődnk te vagy az első??? Mert ha igen akkor lehet az a problémája h fél még egy kicsit, visznt ha nem te vagy az első lehet nem kiván vagy nem voltál olyan jó!! Beszéljétek meg és jussatok közös dűlőre mert ez igy nem normális dolog én 19/L vagyok és a párommal napi szinten 3-4 alkalom is megvan. Nem is tudom mi lenne nélküle bár én kivánom őt és ő is engem! Szerintem ez csak ezen múlhat
2009. júl. 7. 00:30
 4/17 anonim válasza:
69%
lehet hogy neki bőven elég a heti 2-3 alkalom.megpróbálhatnád vmivel feldobni a szexet.nem is tudom vmi játékszerekkel vagy hasonló praktikákkal
2009. júl. 7. 00:31
 5/17 A kérdező kommentje:
Énvagyok neki az első...de őis szokta kívánni csak valahogy az ujjazás/nyalás stb után vége az egésznek
2009. júl. 7. 00:33
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem heti 2-3 alkalom hanem kb 2-3 héten 1x szóval 1hónapba olyan 2x jó ha lefekszünk
2009. júl. 7. 00:34
 7/17 anonim ***** válasza:
Akkor ő még szerintem nm érzi a dolog lényegét pettingeljetek többet akár 1 nap többször is és nyalás után próbálj behatolni neki váratlanul nem hinném azt mondaná h ne!!! Ha lefekteted egy ágyra és elkezded csókolgatni kicsit megsimized őt lent majd mellek stb...utánna ő téged majd forditva és ha váratlan vagy nm fogja mondani h nem! Már ha ténlyeg kiván
2009. júl. 7. 00:35
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát váratlanul elég nehéz valamikor a sapkát is fölkell tennem......
2009. júl. 7. 00:37
 9/17 anonim ***** válasza:
Milyen idős? Ha te 17 vagy, el tudom képzelni, hogy 14-15. Nem lehet, hogy szar neki? Vagy épp az zavarja, hogy te erőlteted, ő meg nem akarja? Az is lehet, hogy nem elég intim/nyugodt számára a környezet (szülők a szomszédban), ami őt zavarja. Szerintem nem arról kellene beszélgetnetek, ,hogy mit kellene csinálni, hanem arról, hogy mi az oka annak, hogy nem ugyanazt szeretnétek.
2009. júl. 7. 00:38
 10/17 anonim ***** válasza:
hát, ha nem akarja, akkor nem akarja, mi a francért erőlteted??? ha így nem szeretnéd a kapcsoltot, ami érthető, akkor keress másik lányt!
2009. júl. 7. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!