Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lehet? Elsősorba nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet? Elsősorba nők válaszát várom.

Figyelt kérdés

A volt páromnak a mellét szeretkezés után mikor szívtam egy kicsit édes nedv jött ki belöle. Az mitöl lehetett???

A mostani páromnál viszont ugyanebben az esetben a melle megkeményedik. Légyszi magyarázzátok meg ezt nekem mert nem nagyon értem a helyzetet...Hogy hogy máshogy reagálnak??

2009. júl. 6. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy? :O

a jó érzéstől keményedik meg ^^ és az a nedv,az természetes.Tej :P ugye miből szopnának a kisbabák?

2009. júl. 6. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nade tejnek csak a terhesség után egy ideig kéne lennie nem?
2009. júl. 7. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Valami előtej összejöhet, de legalább egy hónapig kell dolgozni érte, és kell hozzá babasírás is.
2009. júl. 7. 02:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, hogy miért jött nedv belőle...csak szülés után jön belőle cucc, egyébként szerintem soha! Még nem hallottam ilyet

25

2009. júl. 7. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Terhesség idején is kicsurranhat egy kis tej.

És a kisbabáknak,kisgyerekeknek is "folyhat" egy minimális,és kicsit vérezhet is,ami azt jelenti ,hogy beindultak nála ezek a dolgok:)

Lehet a bnőd nagyon akart gyereket és "álterhes" volt,vagy tényleg terhes. :D

2009. júl. 7. 11:44
 6/8 A kérdező kommentje:
42 éves vagyok. De csak nem rég találtam rá erre az oldalra és gondoltam akkor megkérdezem. Nem volt terhes és mégis minden aktus után jött belöle tej...Közelünkben meg nem sirt baba, hogy arra lehessen fogni.
2009. júl. 7. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Az nem normális,ha egy nönek folyik valami a melléböl! Neki orvoshoz kéne fordulnia!!
2009. júl. 8. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja,a megkeményedés pedig normális. AZ a normális,nem az ha jön valami!
2009. júl. 8. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!