Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy izgassa a csiklómat is?

Figyelt kérdés
Nálunk ez teljesen kimarad, ebből kifolyólag orgazmusom sincs, már több mint fél éve együtt vagyunk, eddig nem mertem neki szólni...Elég kellemetlenül jönne ki a szituáció, hogy héj szívem mi lenne ha a csiklómat is izgatnád....vagy nem is tudom hogyan közölhetném vele:S remélem valaki tud nekem segíteni, mert már nagyon el vagyok keseredve:S így nem élvezem a szexet:S
2009. júl. 6. 21:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

nem eddig sem tudta,csak ha nem mondo h neked mi kell,akkor kisujjábol nem szivja ki...huzd oda a kezét,ne engedd el,hanem irányitsd ugy ahogy neked jo...

22/L

2009. júl. 6. 21:59
 12/18 A kérdező kommentje:
rendben!köszi mkinek, megfogadom a tanácsokat...
2009. júl. 6. 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:

ha te magadat elkezdet izgatni(masztizol)például smaci közben vagy akár mikor csinálod magadnak akkor talán leveszi hogy nem élvezed azért csinálod s akkor lehet ő is csinálja majd

én így gondolom

:$

én nem tudom mert engem szokott izgatni ;)

hajrá jó kielégülést;)

2009. júl. 6. 22:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Pl megkéred rá?

bazz...

2009. júl. 6. 22:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Magától nem fogja tudni, mit tegyen, mert nem gondolatolvasó. Neked kell megmondanod neki, hogy mit csináljon, sőt: megmutatni neki azt is, hogy hogyan csinálja, odatenni a kezét és reagálni, hogy: hű, ez most jó, ost kicsit jobbra, finomabban, erősebben stb. Ebben a tekintetben ne félj attól, hogy megbántod, hogy érzékenyen fogja érinteni. Ha igazi férfi és jó szerető akar lenni, akkor a te örömöd az első neki - nem is értem, hogy eddig miért nem akart előbb téged kielégíteni???

Valahogy nem fair, hogy neki minden alkalommal van orgazmusa, neked meg egyszer sem, és hogy ez őt nem zavarja, az gyanús nekem.

Csak azt tudom mondani, hogy használd a szádat beszédre is. Beszélj a szexről, beszélgessetek a szexről minél nyíltabban, és nem csak az ágyban, miközben csináljátok!

Ha a te helyedben lennék, kereken megtagadnám az együttműködést, ha így viselkedne, hogy nem törődne a legérzékenyebb pontommal. Azt mondanám neki: szivi, vagy mind a kettőnknek jó lesz, vagy egyikünknek sem! Ha nem foglalkozol velem, akkor ma magadnak fogod kiverni.

A szex páros játék, csak akkor jó, ha mindkét félnek élvezetet okoz. A saját élvezetedért azonban te vagy a felelős: ha abba a hitbe ringatod őt, hogy mindent jól csinál, pedig közben nem is, akkor csak magadat hibáztathatod, mert nem tanítottad meg őt arra, hogy neked hogyan kell/lehet örömet okozni.

Tehát rajta, fel, beszélj vele, és mutasd meg, mit tegyen, hogy neked is jó legyen!

2009. júl. 6. 22:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már fél éve jártok, akkor talán igazán mondhatnád neki. Nem feltétlenül kell itt praktikázni, hogy smaci közben maszturbálsz, elég, ha kinyitod a szádat, és elmagyarázod neki, hogy az egy k*rva nagy igazságtalanság, hogy ő mindig elélvez, te meg sosem. Teljesen normális pár vagyunk, mi mégis már másfél hónap után képesek voltunk beszélni a dolgokról, pedig akkor még javában nem tartottunk itt.
2009. júl. 6. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kinyitod a pici szádat és mondod.
2009. júl. 6. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
ragassz egy papírt a csiklód fölé hogy "nyomogasd a gombot" XD
2009. júl. 7. 01:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!