Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy izgassa a csiklómat is?

Figyelt kérdés
Nálunk ez teljesen kimarad, ebből kifolyólag orgazmusom sincs, már több mint fél éve együtt vagyunk, eddig nem mertem neki szólni...Elég kellemetlenül jönne ki a szituáció, hogy héj szívem mi lenne ha a csiklómat is izgatnád....vagy nem is tudom hogyan közölhetném vele:S remélem valaki tud nekem segíteni, mert már nagyon el vagyok keseredve:S így nem élvezem a szexet:S
2009. júl. 6. 21:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha már fél éve együtt vagytok akkor szerintem szóban is megmondhatod neki mi a szitu. Ha nem vezesd oda a kezét...
2009. júl. 6. 21:35
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
szerintem egy kapcsolatba simán megmondhatod, de ha nem mered akkor irányts te, ha ülsz rajta akkor te tudod irányítani hogy izgasson
2009. júl. 6. 21:37
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
simán szólj rá. mi barátnőm azonnal megmondjuk egymásnak, ha valamit akarunk vagy nem. ha nem tetszik neki, akkor is elgondolkozik rajta. nállunk bevált 18/F
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

szivem, borizgáld kicsit a csiklómat, meg is nyalhatod, juj, jujdejó!

így

5/18 A kérdező kommentje:
igen értem, csak ha eddig ő úgy tudta vele nincsen baj, mindent jól csinál, most nem szúrhatom le, hogy miatta nincs orgazmusom, nem szeretném megbántani...
2009. júl. 6. 21:38
 6/18 A kérdező kommentje:
egyébként köszönöm a gyors válaszokat!:)
2009. júl. 6. 21:39
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
De ha ennyire nem akarod neki mondani akk csak húzd oda a kezét biztos érteni fog belőle:D
2009. júl. 6. 21:45
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
igen-igen húzd oda a kezét.. egyből leveszi majd h mi a helyzet..: )
2009. júl. 6. 21:53
 9/18 A kérdező kommentje:
de létezik olyan, hogy egy tapasztalt fiú nincs tisztában a csikló jelentőségével? ha odahúzom a kezét szerintem nem fog rájönni mit csináljon, ha eddig sem tudta...:S
2009. júl. 6. 21:55
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

nem kell mondanod h emiatt nincs orgazmusod...bőven elég ha annyit tud h ettől neked jobb...megfogod a kezét és odahuzod...pasik 99%-nak teccik ha a csaj irányit (néha)

22/L

2009. júl. 6. 21:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!