Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatok rosszul?
Figyelt kérdés
amikor orálisan elégitem ki a barátomat, állandóan folyik a takony az orromból, és a könnyem is csorog. ez vajon mitől lehet? hogyan tudnék rajta változtatni?2009. júl. 6. 21:17
1/6 anonim 

válasza:

Nem veszed be nagyon mélyen a szádba? Lehet kellemetlen az már neked és ezért irritál....
2/6 anonim 

válasza:

Ez mindig így van? Vagy lehet hogy megfáztál vagy valami? Ha nem, akkor próbálj meg bevenni előtte valami finom cukorkát, utána jól fújd ki az orrod. Ez talán segít.
4/6 anonim 

válasza:

A fiú rendesen tisztálkodik? Mert a tünetek egyértelműen bakteriális fertőzésre utalnak, nemi szerven gyakori a coli baktérium, simán okozhat ilyen tüneteket. Ugyanúgy mint a megfázás, csak azt más baci okozza de a tünetek ugyan azok. Nem vagyok orvos szóval nem biztos de én erre gondoltam.
5/6 anonim 

válasza:

néha énis érzek hasonlót, mikor intenzíven csinálom, és mélyebbre veszem be. taknyom nem folyik, csak a szemem lesz könnyes. és nemvagyok allergiás a f@szra, és ninsc coli baktériuma a barátomnak. egyszerűen csak túl intenzíven csinálom, és néha mélyebbre megy.
hányás közben is könnyes leszel, és folyhat a taknyod :D
6/6 anonim 

válasza:

Vagy csak lehet hogy szimplán alergiás vagy vmire ami ott a pénisznél is megtalálható:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!